ja ä int bitter.

WP_20140904_003.jpg

Förbaskade fot. Du må sitta på ett snyggt ben, men det hjälper inte eftersom du bokstavligen hänger löst just nu. Steg ju snett i juli och stukade foten lite lätt då. Hade känningar ett bra tag efter det och var verkligen försiktig med löpningen. Faktum är att jag känt en viss instabilitet ända fram tills nu, liksom anat att det inte är full pott i ligament och ledband.

Idag stukade jag samma fot igen. Rejält. Aj som fan, helt ärligt.

Skulle faktiskt bara gå en runda i skogen. . Njuta. Skaka av mej alltför många timmar framför skärmar i veckan. Så joggade jag i en nedförsbacke, bara för att det kändes som att jag ville det. Krasch. Foten vek sig vansinnigt under mej. Det rev till så jag trodde på riktigt vristen gick av.

Det var bara att sätta sig ner, gråta en skvätt och fundera över livets förgänglighet. Ringa maken och be honom plocka upp mej (tack gode gud han var hemma). Fick visserligen halta en halv kilometer tillbaka ut till vägen, men på något sätt gick det.

Is, högläge och kraftigt lindad fot är saldot.
Ingen löpning på ett tag. Hejdå ljuvliga septemberskog, fast du är visserligen full av läbbiga älgflugor, så det kanske är lika bra jag hålls därifrån?! Nej, jag är inte bitter, men jag smider onda planer om cykling, simning och massor av teknikträning med skivstången. Mej kommer man inte åt så lätt.

Annonser

12 reaktioner på ”ja ä int bitter.

 1. Ujuj vad otrevligt! :-(
  Krya på foten din och hoppas att du snart kommer ut i skogen igen! <3
  KRAM

 2. Nej, men aj aj aj!! :-((
  Hoppas verkligen att de läker snabbt.

  Kram M!

 3. Tack för omtanken ♥
  Känns bättre idag än vad jag vågade hoppas på *håller tummarna*!
  Kram på er!

 4. Aj aj! Det ordnar sig, kanske tar lite tid men vet hur mycket sisu det ryms i din kropp. Du kommer att hoppa upp på en cykel, simma dig svettig och så har du hittat något annat att utforska! Krampårej!

 5. Du och jag Nina. Bara att vila och läka.

 6. Kram på dig och hoppas att det blir bättre med foten ❤️ Men kan nog känna som Annika, du hittar nog på något annat 😊 men det är viktigt med lite vila också.

 7. Äsch vad tråkigt. Vet alltför bra hur tråkigt det är när man måste vila. Men jag brukar försöka hitta någon mening med det: typ av kroppen behöver en paus från löpningen för återhämta sig och sedan komma tillbaka starkare :)

 8. Krya på foten!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s