inte undra på.

WP_20140913_005.jpg

Inte undra på att jag varit grinig och trött i veckan. Jag är inte längre jag om jag inte får springa. Cykla når inte ens halvvägs. Att springa är mitt livskomplement, det är i löpskorna som det händer något i symbiosen mellan kropp och själ. Hjärtat slår kullerbyttor och andningen sker i hela kroppen. Ögonen njuter av naturen och det meditativa är med hela, hela tiden.

Jag tejpade foten omsorgsfullt imorse och snörade på löpskorna. Vinkade hejdå till cykeln i garaget och spände fast vovven i bältet istället. Startade mjukt, kände in. Sprang en kilometer, två och tre… Inga känningar. Det enda jag kände av var tejpningen.

Magi.

Vi sprang 12 kilometer sådär bara och jag känner absolut inget i foten nu efteråt. Bara en skön trötthet.

Tack kroppen för samarbetet. Du ville visa mej något häromveckan och jag lyssnade så gott jag kunde, vilade och rörde mej alternativt. Output, input. Nu lovar jag hålla mej till (grus)vägar den närmaste tiden, så får du ytterligare tid att rätta till skavankerna i vristen, okej?!

Annonser

16 reaktioner på ”inte undra på.

 1. Underbart att du är tillbaka.

 2. Hallelujah, vad skönt för dig!

 3. Hej då till cykeln! Ha ha ha! underbart!

 4. Du både tar hand om din kropp och verkar känna den väldigt, väldigt väl. Du inspirerar, som alltid!

 5. Du är den enda människan som fått mig sugen på att springa, det andas glädje om dina ord! Skönt att läsa att vristen höll.

 6. Å som jag förstår dig!

 7. Förstår preciiiis vad du menar. Att köra styrka eller cykel ger inte alls samma känsla! Märkligt på sätt och vis, med tanke på att tar ut sig lika mycket men nä… Ändå inte…. :-)

  Skönt att det kändes bra! Total lycka! :-)
  Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s