bara en liten sväng.

WP_20140916_003.jpg

Jag skulle kunna prata mej blå om hur mycket jag tycker om september. Min månad. Färgerna, luften och den behagliga temperaturen. Förut var jag så upptagen med att sörja sommaren att jag inte såg hur vacker denhär månaden är. Nu njuter jag för flera år tillbaka.

Kom precis in från en liten runda. Det är sällan jag springer så kort som 5 km, det känns liksom… onödigt. En massa klädombyte för nästan ingenting, men nu är det värt det. Värt att bara tassa en sväng kring byn.

WP_20140916_004.jpg

Särskilt mycket go var det inte i benen idag, men jag är själaglad att foten fortsätter hålla. Det ser ljust ut inför fredagen och min lilla springutflykt. En svängom nära havet och en utlovad lite speciell vandringsled. Ja, jag kommer såklart att berätta hur det var sen. Hoppas på mycket natur. Förstås. Den är som sagt väldigt lätt att tycka om nu.

Annonser

5 reaktioner på ”bara en liten sväng.

  1. Är också glad för din fot och för september!

  2. Heja foten! Älskar också september, särskilt en stabil och ljus som den här. Underbar!

  3. Håller med dig. September och Oktober (om man har tur) kan vara riktigt vacker och behaglig! :-)
    PS. jag sprang 5,7 km idag… Haha! ;-)

    Kram M

  4. Hej, september, javisst är den vacker. Luften blir klar och frisk och tankarna börjar anta tydligare former. Jag vandrar både hemmavid där det finns skog och ängar, men också i stan, gata upp och gata ner.
    Springet har inte blivit av här ännu. Ändå tänker jag att det är det närmaste och enklaste sättet att få ut lite saker ur kroppen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s