öronfröjd…

Kom hem från jobbet igår med världens brus i vänstra örat. Ett schåsande som bara blev värre och värre. Lite värk på det och jag hade redan scenariot klart för mej – ligga i influensa sisådär två veckor framöver. Tog en värktablett, vet inte när jag senast tagit en? Installerade mej i soffan med Netflix, filtar och ett varmvattenglas, som jag höll framför örat.

Det släppte.

Idag har jag bara ett lätt brus, som inte stör mej nämnvärt. Bubblan som någon placerade över huvudet på mej igår är också borta. Tack.

Men jag vilar. Vädret lockar ändå inte till några utsvävningar. Klyver lite ved med mössan neddragen till hakan. Fixar lite smått i ett bortglömt hörn av trädgården med mössan neddragen till hakan. Hämtar vinterdäcken ur förrådet med mössan neddragen till hakan. Och tycker mest det är helt bra att bara skrota runt en dag.

Ja. Det var inte så mycket mer än så idag. Good enough.

Annonser

7 reaktioner på ”öronfröjd…

 1. Skönt att det släppte!!
  Jag behöver ge mig ut och HÄMTA ved. Färdigkluven. Det tar emot…. Så all heder till dig som står där med mössen. ;-)

  Kram och trevlig helg, fina du! :-)

  • Haha, det är inte lika roligt sen i vinter när det är -20 och man MÅSTE gå ut efter ved! Inte för att vi värmer varken hus eller vatten med ved, men man vill ju elda i spisen när det känns som att kylan kryper in genom väggarna :)
   Hoppas du haft en fin helg du med, kram!

 2. Skönt att du vilar :) Varmvattenglas framför örat? Förstår inte riktigt men huvudsaken var att det hjälpte! Kryakram

  • Sökte på huskurer vid öronvärk, men hade ingen lust att gegga med lök :) Hittade då att man kunde testa att hålla nåt varmt mot örat, typ värmedyna eller nåt annat varmt – funkade med ett glas varmt vatten :)

 3. Hoppas du är helt kry nu! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s