eight weeks to enlightenment.

WP_20141113_22_35_32_Pro.jpg

EIGHT WEEKS TO ENLIGHTENMENT (Tammi Publishers 2014)
by Inderjit Kaur Khalsa

We are continuously moving toward something. We all have dreams, hopes, and desires. Sometimes our goal is not visible for us and that can cause disharmony within ourselves. Other times we know what we want but something seems to be blocking us from getting there. Eight Weeks to Enlightenment will assist you to find your direction. It provides you with concrete tools based on yoga, meditation, breathing exercises, visualization, creative writing and drawing. With these tools you can begin balancing your mind and body at this very moment, realize your dreams, and open yourself to receive what ever you have been dreaming of.

Eight Weeks to Enlightenment is a unique combination of Kundalini Yoga, The Law of Attraction, Sacred Geometry and Chakra Work. All these arts are presented in the book in their most grounded and practical ways. You don’t need to close yourself out from society when adding spiritual work to your life. It works best when brought into your everyday life.

www.chakrapathworking.com
 
It all starts from the realization that we are not victims of the situation we’re living in, but the creators of our future.

Texten kommer från Inderjit Kaur Khalsas sida.

Inderjit har gett ut två böcker om kundaliniyoga, Chakrapolku ”Chakrastigen” är den färskaste. Någon hejare på finska är jag definitivt inte, men jag tyckte om hennes förra bok, Voimantie ”Kraftens väg” och när Chakrapolku erbjöds till specialpris häromveckan klickade jag hem den. Inderjit beskriver boken och teknikerna, som en kombination av kundalini yoga, attraktionslagen, helig geometri och chakrabalansering. Me like.

WP_20141113_22_36_35_Pro.jpg WP_20141113_22_36_59_Pro.jpg

Nu har jag inte läst den klart ännu, men leker med tanken att använda den som ett inspirationsverktyg de närmaste åtta veckorna. Göra en chakraresa helt enkelt. Skönt att luta sig tillbaka mot ett färdigt uttänkt system och följa ett recept. Jag har gjort liknande förut – systematiskt jobbat med ett chakra åt gången med början i rotchakrat. För mej är det lite av en nödvändighet, att se om sitt hus alltemellanåt. Lägga in sig själv på service, rensa rost ur rören. Ingen gör det nämligen åt en.

WP_20141113_22_37_50_Pro.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”eight weeks to enlightenment.

  1. Vilken titel – tänk om det var så enkelt, åtta veckor till upplysning :) Men det låter onekligen spännande och jag följer dig gärna. Som vanligt :) Och du har hunnit skriva så mycket sedan jag var här sist men tyckte väldigt mycket om ditt inlägg om ditt bokskrivande. Varm kram

  2. Ping: yoga ♥ löpning | roten till allt.

  3. Ping: yoga ♥ löpning | sextonde februari.

  4. Ping: mitt mänskliga avtryck. | yoga ♥ löpning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s