man måste ingenting.

IMG_1018.JPG

Eldade igång mej litegrann i fredags. Sådär som när papper pyr i kanten, men inte brinner ordentligt.

Ingen stor grej. Egentligen. Men tillräckligt för att jag ska bli uppmärksam på mej själv. Vad som är på gång och varför jag reagerar som jag gör. Så trillar poletten ner och jag säger Check! på Sat Kriya och Check! på förändring. Been there. Gjort Sat Kriya i flera omgångar förut och varje gång har saker bubblat upp till ytan. Nu har jag gjort den, ja jag vet faktiskt inte, snart tre månader tror jag?!

Jag bara gör den. Varje dag. Och för varje dag förändras den. Jag förändras. Och i förändringen är det skört. Tunt glas. Oskyddat.

Så när någon då lite försynt hoppar på mej och ifrågasätter. Höjer dedär jädra ögonbrynen och ser det som sin samhälleliga plikt att få mej tro jag är ute och seglar med mitt liv. Mina övertygelse. Banne mej min tro!

Nej. Då måste jag faktiskt ryta ifrån, ävenom man inte måste någonting. För jag kommer inte ifrån att jag fortfarande inte kan uppbåda den minsta förståelse för varför man måste säga högt allt man tänker. Liksom bara för att man är rädd för något hos den andra. Dravlet om avundsjuka och okunskap börjar bli uttjatat, man kan faktiskt ändå låta bli att skapa ljud och formulera ord.

Men jag är inte arg. Längre. Bara lite ledsen för att människor, som ändå gått bredvid mej på olika sätt de senaste åren, tydligen ändå inte vill se att det går att förändra sitt liv. Att man kan kliva av tåget. Säga stopp. Andas in. Andas ut. Och ingenting kommer explodera.

Så jag fortsätter vara da kärring mot da strömmen. Sat Kriya:r mej genom väderkvarnsvingarna, som tydligen fått fart i november. Sat Nam, Sat Nam, Sat Nam. Jag är sann. Jag är jag.

Annonser

3 reaktioner på ”man måste ingenting.

  1. Den är så kraftfull den där positionen och hela du utstrålar just kraft. Tyvärr får man lämna en del relationer inland, men man önskar att människor ändå skulle se det goda man vågat. Varm kram min starka vän 🙏❤️️

  2. Tre månaders Sat Kriya det är power. & jag har haft så många sådana lite äldre arbetskamrater/släktingar som jag har låtit uttrycka sin åsikt om mig, men just nu håller de sig lugna.. bliss. Kram

  3. Jag tar inspiration av dig, skulle behöva 3 månader med Sat Kriya för att våga sätta ner foten ibland. Tänk att vissa människor ser det som sin rättighet att inte filtrera det som kommer ut genom munnen. Och det där martyraktiga jantetänket att allt är som det är, att det inte går att fötändra och då dka alla ha det lika kasst… Tycker du är supercool! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s