andra december.

happiness.jpg

”If you are happy
happiness will come to you
because happiness wants
to go where happiness is.”   Yogi Bhajan

Våga vara glad. Våga skratta. Våga leka. Våga ta emot.

Så många gånger jag har surat i onödan, stått med armarna i kors, vänt ryggen till och haft mej. Kan inte heller räkna gångerna jag oroat mej på förhand. Älskar uttrycket om att hellre ta ut glädjen i förskott, det enda som kan hända är att man gått omkring och varit glad i onödan. Så mycket hellre lite fniss i mungipan än att sura, angsta och oroa sig sömnlös.

Lite skrattyoga på det.

Annonser

6 reaktioner på ”andra december.

  1. Åh💛
    Behövde jag läsa idag.

  2. Du får mig att fnissa lite här för jag har nämligen stått mycket med armarna i kors och surat de senaste dagarna. *skratt*
    Tack! <3

  3. Även om man inte kan tro det när man läser hos mig så är jag oftast glad. Glad is the shit! Tack för att du påminner om det som är viktigt. Kram

  4. Jag skrattar väldigt mycket, har alltid gjort. Haft lite svårt för de som surar :) Ibland har jag till och med skrattat mot min vilja, när inte sinnet varit i fas. Men jag älskar att skratta, speciellt när man känner hur otroligt roligt många saker faktiskt är!

  5. Taaack för era fina reflektioner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s