tredje december.

Zodiac

Astrologi och horoskop. Inte riktigt min kopp té, ändå läser jag Spirit Voyages kundalini yoga horoskop ibland, som känns väldigt mycket mer autentiskt än veckotidningarnas dito. Inte minst tycker jag om de små tipsen, som Japa Kaur ger, om hur jag på olika sätt kan förgylla min dag så att det blir rätt i fas med månen, planeterna och allt det andra jag inte förstår mej på.

Yogi Bhajan förklarar sin syn på astrologi här och hur allting, alltid bottnar i din sadhana. Gör du din andliga disciplin varje dag är du omhändertagen på alla sätt. Stjärnorna leder dej, lite fyndigt sagt sådär.

Om tredje december skriver Japa Kaur såhär:

”On Wednesday, the Taurus Moon suggests that we slow down and take inventory. Enjoy the splendor all around you. Relax and appreciate what you have instead of being so concerned about going out and getting more. There is an understanding and a peace that comes when you let go and slow the mind – and the breath. Pay attention to your senses. Listen to the music instead of just hearing it. Notice the colors of the leaves, the sky, and the sunset. Exchange back rubs with someone you love. Appreciate each other’s talents. Indulge your artistic nature. Enjoy good food. Make a nice homemade meal with fresh vegetables and a hearty soup.”

Alldeles särskilt ser jag framemot de fräscha grönsakerna och hjärtesoppan ikväll!

Bild från Spirit Voyage

Annonser

2 reaktioner på ”tredje december.

  1. Hm. Jag kan förstå på ett plan vad han menar med att grunda sig själv inför dagen med sin sadhana. Men nog påverkar kosmos oss på en mängd sätt oavsett, det är min övertygelse. Det tog mig ett tag att ta in det, men nu har jag införlivat det i mitt liv. Jag kommer att blogga om det framöver :)

    • Absolut! Jag tolkar det som att vår sadhana finns där som en stabilitet när kosmos styr. För om det är något vi inte rår på så är det ju solen, månen och stjärnorna liksom :)
      Kram vackra du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s