sjunde december.

IMG_0553.JPG

”Prayer without heart is a waste to time.”
Yogi Bhajan

Idag inledde jag min fjärde vecka på min chakraresa. Hjärtats vecka. Jag har jobbat mycket med mitt hjärta i yogan. Haft absolut mest issues där. Sammanväxt bröstkorg. Värkande bröstrygg. Stelhet. Ångest. Sorg och oro.

Varit instängd i mej själv.
Men hittat ut.

Därför så oerhört skönt att inte vara rädd för denhär veckan. Istället ödmjukt avslappnad. Vet att jag kan sätta mej på yogamattan utan att behöva oroa mej för vad som komma skall. Samtidigt alltid medveten om yogans krumbuktiga vägar – vem vet vad hjärtat har att säga just nu.

Jag placerar handflata mot handflata och bjuder in. Helt enkelt.

Annonser

6 reaktioner på ”sjunde december.

  1. Läser ikapp. Det är så underbart att du har som en adventskalender med Yogi Bhajan citat, me like. Hjärtat… ja hjärtat.. Kram♥

  2. Om du vill skulle du gärna få skriva mera om ”halschakrat” vet inte om det heter så, när du kommer dit (eller innan…) för mig liksom många andra är detta ett stort problemområde…skulle vara intressant att få höra funderingar om detta ur ett österländskt – Ninaperspektiv ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s