nittonde december.

20141219_15_00_35.jpg

Snön fortsätter välla ner. Allt är plötsligt så tyst – och vackert. Gått omkring i trädgården och bliskat till en del buskar och träd, som helt vikt sig under den vita bördan. Känner mej lite likadan själv. Tungt och värkande huvud. Hobbyanalytikern spår lågtryck och posttraumatisk årsstress som orsak. Inget att hänga i julgranen eller bry sig om. Breathe it out.

Yogi Bhajan säger träffande, just idag, att  ”There is nothing outside of us, it’s all in us.” Jo nej, jag vet, huvudet värker inuti inte utanpå…

Men inte värre än att jag fått in julgranen (vi testar the real stuff i år och hoppas familjens astmatiker, inte jag, fixar det, annars får den flytta ut på verandan med glitter och allt) och fortfarande har det mesta av mitt förstånd i behåll. Och tvättat min ullyogamatta ute i snön – bara ner i drivan med den, ge den en omgång med piskan på båda sidorna – klart. Bästaste sättet att få ren ullmatta.

Annonser

8 reaktioner på ”nittonde december.

  1. Jag avundas dig lite som har det alldeles vitt där hemma. Här regnar det. Mycket. Grått & trist är det. Men så blir det ju vad man gör det till ändå och jag gläds åt ledigheten. Att få lov att bara vara. Och jag hoppas att du får en kravlös härlig ledighet du med söstra mi!
    Varm kram

  2. Ser framför mig familjens astmatiker på terassen, iklädd glitter, en något sned stjärna och lite moloken min. (förlåt. Kunde inte låta bli…) ♡

  3. Haha, kan inte låta bli att skratta åt kommentaren här ovan :) The real stuff, härligt! Och snö… say no more!

  4. Skicka hit lite vinter är du snäll. ;-)
    Vi kanske hörs ngt mer innan jul, men om INTE: En riktigt god jul, fina du! <3

    Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s