tjugonde december.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/9bf/62839667/files/2014/12/img_1034.jpg

Imorse valde jag bort passet för halschakrat och gjorde istället efterlängtad pranayam och en uppvärmningsserie, som jag i princip gjort varje dag de senaste åren, men som ibland får stryka på foten om jag har en särskild kriya som min sadhana.

Men då saknar jag alltid, alltid mina ryggflexar, ryggvridningar, framåtböjar och nackrullningar. Hela kroppen sätter sig på tvären om jag inte gör dem regelbundet.

I ärlighetens namn kom nej-känslan över mej i veckan. Att jag inte ser någon mening med att fortsätta min chakraresa. Den känns för… lite. Tror mest det beror på hattifnattadet med byte av kriya varje vecka eller så är det mej det är fel på? Inte i fas på något sätt?

Hursomhelst var jag i min yoga imorse. I andningen och i rörselserna. Som att komma hem igen. Och jag har ju min Sat Kriya, jag bara gör den. Good enough för nu.

Annonser

2 reaktioner på ”tjugonde december.

  1. Sat Kriya är ju alltid good enough & mycket mer! Huvudsaken är väl att vi gör yogan, chakraresan kanske passar bättre någon annan gång eller så är det något annat som behöver bli gjort. Eftersom jag gör längre meditation nu bytte jag min kriya for elevation mot en kortare, kanske inte helt optimalt men det känns bra. Kram

  2. Fascinerad över all er snö, här är det vårkänslor. Var sak har väl sin tid och du vet ju vad du behöver. Chakrana finns ju kvar :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s