himlen!

WP_20141226_.jpg WP_20141226.jpg WP_20141226_002.jpg

Det senaste året har jag sett mer himmel än någonsin tidigare. Verkligen sett. Alltid tittat upp när jag kommit ut. Jag har fascinerats och dragit efter andan av allt det vackra. I skogen, ute på slätten, inne i stan, bakom ratten i bilen, på väg till jobb. Ofta frågat folk – såg du himlen? Såg du färgerna? Alltför ofta mötts av svaret nej?! Och jag har tänkt, vilken sorg och förlust, att inte ta sig tid att titta upp ens ett ögonblick. Lyfta blicken.

Idag gjorde jag inget annat på min promenad än såg upp. Uppåt.

Annonser

7 reaktioner på ”himlen!

 1. Himlen är fantastisk att titta på! Gör det ofta…
  Önskar dig sköna dagar…

 2. Här är en till som nästan får nackspärr av allt himmel-tittande:-). Kram

 3. Jag älskar himlen, idag var den magisk hemma hos oss!! Så fin du var i lockar :) tänkte direkt på en skogsälva… Kram

 4. Så svidande vacker himmel hos dig. Och ja, vi behöver alla lyfta blicken tror jag. Kram

 5. Jag tittade sällan på saker och ting ”förr”. När jag blev skogstokig (bokstavligt talat) så är jag BÄTTRE på att uppskatta de där små och stora sakerna. :-)

  God fortsättning!
  Kram M

 6. Här är en till som lyfter blicken hela tiden när jag är ute. Speciellt vid soluppgång/nedgång. Tvingade sambon till fönstret flera gånger i rad på juldagen när det var en fantastiskt fin solnedgång utanför mina föräldrars lägenhet. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s