för att det är roligt.

Jamen, det var ju hur kul som helst igårkväll. Trots att jag var rätt seg och verkligen fick dra mej upp ur soffan och byta till träningstights. Det är alltså styrkelyftklubben i stan som från och med nu ordnar cirkelträning för tjejer och qvinns i vårt byhålegym. Förutom det finns alla chanser att få hjälp med de egna lyften jämsides plus att jag i fortsättningen får coachhjälp så ofta jag vill av de duktiga i klubben. Skrev in mej på direkten i klubben, kände med en gång att det bara har fördelar.

Coach Susanna var rak och peppande. Inget fluff och trams, utan rejäl kraft. Me like. Ser framemot att lära av henne. Det är stor skillnad mellan att bli bemött exakt där man har sina krav och önskningar, än att prata med någon som inte är specialiserad på styrkelyft. Här behöver jag inte heller förklara vad jag menar och hur jag vill, utan det är självklart att jag ska bli bättre på att lyfta.

Så visst tränar jag… sagt sådär med tanke på mitt inlägg igår och parentes att ordet ‘träna’ ofta bär med sig andemeningen att man tränar för något – en prestation. Där är jag ju lite motvalls, eftersom jag inte har något konkret mål. Det är inget hinder för mej eller motivationsdödande att bara ha träningen i sig som mål. Att träna för livet. Och eftersom jag nu råkat fatta tycke för just styrkelyft och mindful löpning, så pysslar jag med det. I min takt, på mitt sätt. Jag bara keep:ar up. För att det är roligt.

Annonser

6 reaktioner på ”för att det är roligt.

  1. Jag är likadan. Höga mål kan funka för vissa. Själv blir jag mest stressad och DÅ tappar jag motivationen, inte när jag lufsar runt och bara njuter (vilket andra kan tycka dödar deras motivation). Hehe! Tur att vi är olika. :-)

    Kram M

  2. Styrka & kraft på ett mjukt sätt, älsk på det! Kram

  3. Det verkar som att du bor i en fantastisk bygd, där det finns allt man kan behöva; yoga och styrkelyft och en massa annat. Just det där att göra det för kvinnor är ju en toppengrej, det där kan bli så himla manligt annars. Låter jätteroligt och kravlöst! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s