så jädra kul.

20150124_16_40_50_pro.jpg

Det är rätt behagligt här just nu. Skidskytte på tv, fötterna på bordet och tröttglad känsla i kroppen.

Började dagen i stan. I en kylig idrottshall. Tre timmars styrkelyftsteknik tillsammans med ett varierat gäng. En del hade knappt hållit i en skivstång, andra finslipade sin teknik och så sådana som jag som är lite igång redan. Tre stabila, kunniga killar höll i trådarna och hade massor av matnyttigt att dela med sig av.

20150124_11_09_17_Pro.jpg

20150124_11_32_38_Pro.jpg

20150124_11_32_03_Pro.jpg

20150124_10_17_43_Pro.jpg

Knäböj, bänkpress och marklyft. Basics, basics. Vansinnigt intressant att utforska, lyfta, känna och få direkt respons. Få uppmuntrande ord när något sitter som det ska och konstruktiv kritik när något behöver bättras på. Det roliga var att vi alla förbättrade alla moment. Från första osäkra knäböjarna till mer aggressiva och säkra. Svajiga första bänkpressar – jag fick lära mej pressa med ryggen i båge, har inte vågat testa det så mycket på egen hand – som sedan med hjälp av ”kontaktövningar” för övre ryggen och skulderbladen, blev alltmer stabila.

Och marklyften, som jag gillar dem! Det är ju dem jag kan nöta hemma hur mycket jag vill. Har ju ingen ställning så jag kan varken köra knäböj med viktskivor eller bänkpress hemma (ännu). Vi gjorde både vanliga marklyft och bredbenta. Kändes bra att få tummen upp för tekniken och att det faktiskt gör skillnad och syns när man lagt tid på att nöta teknik. Nu ska jag nog våga brassa på mer vikter också. Jeee.

20150124_12_34_15_Pro.jpg

20150124_0003.jpgSkärmdump i stilstudie.

Ser redan framemot nästa teknikträning. Tills dess har jag saker att nöta in och slipa på. Lycka att hitta något som håller igång både de små grå och hela kroppen samtidigt och som dessutom är så jädra kul!

Annonser

10 reaktioner på ”så jädra kul.

  1. När något är så intressant att det fyller bröstet med glädje! Jag förstår känslan! Kör hårt, buddy :)

  2. Så kul! På min första teknikworkshop i styrkelyft slog jag PR i alla mina lyft. Så häftigt när tekniken klickar! Glad för dig!

  3. Hurra hurra hurra! Blir genast så sugen på att workshopa teknik.

  4. Ser så kul ut! Grym känsla att bli coachad av såna som kan, och att det genast ger resultat. Lyft på!

  5. Så besviken på din skärmdump :) Trodde jag skulle få se dig in action! Härligt med påfyllnad av kunskap, vad det än handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s