hela livet inom mej.

20150126_09_15_11.jpg

Skrev ett inlägg igår. Som försvann. Kategori: sånt som stör.
Nytt försök idag.

Skrev om morgonlöpningen igår. Om att jag inte hade tänkt springa eller överhuvudtaget hade lust att gå ut. Hur jag ändå klädde mej för promenad, men sen blev så energifylld att jag sprang i alla fall. Hur rosigt vacker himlen var och hur jag än en gång insåg hur viktigt det är för mej att vara ute.

Att vara ute är för mej att tanka Prana. Livsenergi. Stå med fötterna på jorden och blicka mot himlen. Vara mittemellan. Vara en länk. En del.

20150126_09_27_56.jpg

Det är yoga för mej. Mitt i livet. I förundringens andetag då jag ser hur vackert det är. I andetaget då jag springer mej varm. I andetaget då jag känner motvinden bita tag i blottad hud. I andetaget då jag står stilla, stilla mitt ute på en åker och känner hur liten jag är.

Och sen hemma i hallen. Med förnöjsamhetens andetag i hela kroppen. Påfylld med Prana. Med blossande kinder och känslan av att jag har hela livet inom mej. Just i de stunderna behöver jag ingenting annat. Ingenting.

Annonser

10 reaktioner på ”hela livet inom mej.

  1. ♥ ♥ Vackra människa!

  2. Så fint! Energi, att fånga ögonblicket <3

  3. Värmer i hjärtat att läsa dina ord. Här och nu! Kram

  4. Frisk luft gör så gott! Och nog är även det yoga, att vara ute och röra sig och andas, andas, andas.
    Härliga bilder btw! <3
    Kram

  5. Så vackert, jag blir alldeles rörd och berörd. <3 Kram & tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s