lågt läge.

Jo, det är bättre idag. Fast mest tror jag det beror på att jag inte tagit många steg sedan igåreftermiddag. Benet har fått vila och jag fick sova tack vare värkmedicinen. När jag hasat runt härhemma idag, har jag märkt att höften börjar grymta – så jag fortsätter utforska alla möjliga ligg- och sittställningar. Herregud, vet ni hur många det finns!?!!

Vevade ihop en smet av kakao, mjölk, smör, ägg, mandel- och lite vetemjöl och agavesirap. Muffins på en höft (!). Sånt man faktiskt kan behöva och sånt som är mysigt att mumsa på när dottern kommer hem från skolan. Just sådana här gånger, när jag är ledig eller sjuk, då dottern kommer hem är ovärderliga. Att huset inte är tomt när hon kommer, att vi har tid att prata lite extra. Alltför lite av det i vardagen. Och åren går så fort.

Over’n’out från högen av filtar, kuddar, läsplatta, yogaplanering, regnsmatter på taket, några muffins för mycket och en gnutta tillförsikt trots allt.

Annonser

7 reaktioner på ”lågt läge.

 1. Spara nu en liten muffins till mej….<3

 2. Ligger helt efter i bloggläsandet efter senaste veckans hysteriska loppförberedelser… Så nu fattar jag ingenting, vad har hänt med din höft? Hoppas inget allvarligt. Jag får läsa ikapp lite här!

 3. Jag tycker alla får ofrivillig vila just nu… Vad är det som händer?
  Det är härligt att få till små eller stora samtal med tonåringarna när dom kommer hem från skolan.

  Krya på din höft och ta hand om dig <3
  Kram

  • Det som gömts i snö, kommer upp i tö… var det visst?!
   Våren är den krassa verklighetens tid.
   Skämt åsido, influensor och sånt brukar ju ha sin peak just nu – sen kanske en del inte får det, utan ont på andra sätt?! ;)
   Kram och tack!

   PS. Åh, försöker lägga till din nya blogg på Bloglovin’, men den hittas inte där. Kan du sätta till den på något sätt, tror du? ♥ DS.

 4. Min nya adress glömde jag att klicka i :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s