hej fredag!

20150320_12_40_57.jpg
Hej, det är fredag!
Det är Rocka Sockornas dag. Gilla olika.
Det har varit norrsken i veckan, solförmörkelse idag och så är det visst vårdagjämning också. Det är mycket nu – kan löna sig att sitta tungt på rumpan i en längre meditation!

Imorgon får jag träffa och lyssna på Jonna Jinton. Glädje!

Så har jag fått massage idag. Benmassage. Fortsatt subventionsynnest på jobb. Mina vader är som köttfärs, som Anna skulle uttrycka det. Särskilt min vänstra vad. Min onda sida. Den vänstra. Det ben som nästan klämde ihjäl en nerv förra veckan. Mår i princip bra nu, men massage behövdes absolut – nu kan det bara bli ännu bättre.

Massage är ju som ett träningspass i sig, så det får bli springvila idag och imorgon. Men på söndag drar jag till skogs, håller på att längta ihjäl mej efter ett längre pass med springryggsäck och äppelbitar i fickan.

Och. På måndag åker vi från jobbet till Umeå på bibliotekskonferens. Med flyg och allt (glad att slippa färjan). Kommer inte finnas tid för varken yogaträff eller särskilt mycket spring på stan, men hotellfrukost och klingande rikssvenska i öronvrån är sällan fel. Får allt lite Umelängt ibland, jag pendlade trots allt dit i två år för yogalärarutbildningens skull. Nu blir det bara en snabbis, men glad ändå.

Happy helg på er ♥

Annonser

3 reaktioner på ”hej fredag!

  1. Åh, Jonna Jinton, vad härligt! Här var det förresten många små härliga saker som händer. Happy helg på dig med♥

  2. Såg lite av solförmörkelsen i Göteborg! Och så vårdagjämning, nu är det på riktigt! Låter som du behöver vila, köttfärs! iouh! Och så Umeå på det. Gladsaker som Ulrika skulle sagt :)
    Kram!

  3. Gladsaker:-). Jag skulle gärna också höra Jonna Jinton, tycker hon har ett yogiskt tankesätt (utan någon yoga:-). Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s