ute i det fria.

20150405_11_59

Nu. Nu börjar jag längta efter lite mer. Det kom krypande redan igår eftermiddag. Kroppen har klätt av sig trötthetsslöjan och snörvlet i näsan tycks göra varken till eller från. Höjer försiktigt tempot (och tvättar håret).

Igår dånade solen på förmiddagen och jag gick ut i skogen med gummistövlarna på (vägrade bli blöt). Rakt ut i riset, bredvid stigen. Nu finns det inte många oupptäckta områden här omkring, men det är ändå lite speciellt att inte följa stigarna. Det lockar mer och mer kan jag säga.

20150405_12_27

2015 12_47_26

Hittade ett vindstilla hörn och bestämde mej för att göra min sadhana där. Där och då. Sat Kriya på stubbe fungerar alldeles utmärkt! Undrar om det inte är det ultimata, nej, det är det ultimata. Ute i det fria, med mjuk vind och en sol som värmer ögonlocken. Kraftfullt, avskalat och nära. Sat Nam.

20150105

Annonser

8 reaktioner på ”ute i det fria.

  1. Sat Kriya i det fria♥. Sat Nam på det!

  2. Å jag är med dig på dina skogsäventyr!!! Love it! Kramar i massor!

  3. sluta så vackert. ute är bäst!

  4. Underbara vårbilder <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s