på’t bara.

a12

Jag har fnulat på något hemsidesliknande vad gäller min yogaverksamhet senaste dagarna, sådär så tangentbordet nästan klistrats fast i fingertopparna. Kul med lite förnyelse, inte bara på webben, utan jag ska också tillföra lite nytt i verksamheten. Har funderat ett tag på hur jag kan utvidga utan att det blir övermäktigt, men så plötsligt klaffar alla idéer och polletter trillar ner. Mer natur blir det, så mycket kan jag säga. Natur och rörelseglädje.

Flera bollar i luften just nu. Workshops under planering, anmälningar som trillar in till redan outade (på lördag kommer till exempel två av mina lärare till Vasa för att hålla kundalinidag åt oss, Wahe Guru!) och andra roliga saker som bubblar i hörnen. Styrkelyfts- och träningsbiten ska boostas småningom med input från inspiratörer. Den yogiska biten utvecklas och omhändertas. Som knoppar om våren. Så roligt.

Däremellan har jag varit ute. Tränat ute. Lyft ut hela artilleriet med skivstång, viktskivor och kettlebells. Lycka när det inte längre behövs lager på lager i klädväg, utan värmen räcker till. Däremot mindre lyckat i skogen – är rejält trött på stigarnas skick just nu. Vet att det är för mycket begärt att det ska vara torrt vid denhär tidpunkten, men ändå irriteras jag. Rejält. Trött på att bli våt om fötterna bara jag ens tänker på att gå ut. Trött på att behöva vrida lervälling ur både strumpor och skor. Ändå kan jag inte låta bli. Tänkte igår efter förmiddagens drabbning med bra fart längs med sumpig stig att om mitt pannben inte stärks och min envishet inte finslipas ytterligare, så vet jag inte. På’t bara.

Och löpningen. Min meditation i rörelse. Tankar som sorteras, idéer som kläcks och oro som försvinner vartefter fot sätts om fot.

Annonser

8 reaktioner på ”på’t bara.

  1. Underbart med så många planer! Ska bli spännande att läsa framöver. Kram

  2. Är det det här du gått och funderat på!? Så härligt, energiskt och sprudlande du låter när du skriver om det, kan riktigt känna pirret i magen. Wow!

  3. Härligt med din glädje och jag är väldigt inne på det här med knoppar om våren just nu, spanar på varje träd och glädjs. Gillar dina formuleringar:-). Kram

    • Visst är det något med våren – ävenom en hel del knoppar brukar frodas om höstarna också :) Nystart hursomhelst och lättnaden över att ljuset bjuder in till längre dagar och mer ork!
      Kram!

  4. Så glad att få följa din resa vackra människa. Hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s