just här geografiskt.

20_4_2015 10

Inte haft ro att få ihop ett helt inlägg i helgen. Bara blivit någon rad och så har jag tappat tråden. Får bli en liten rapport såhär istället. Avslutade helgen med ledig måndagförmiddag, precis vad som behövdes – en promenad under dånande sol och blå himmel. Som ett sista ihopknyt av lördagens kundalinidag på yogacentret i Vasa, med tankar och effekter som arbetat sedan dess.

20150418_12_2520150418_14_29

20150418_12_22Vilken vacker lördag det var! Och så roligt det var att äntligen få träffa Maja och Eleonor igen. Kram, skratt och yoga. Huset fullt med yogisar, förväntan och närvaro. Det var verkligen dags på alla sätt – att vi fick träffas allihopa och att kundaliniyogan äntligen tog plats i Vasa. Nu ska alla tummar hållas att yogalärarutbildningen kommer igång i höst också, intresserade finns så grunden är lagd, men flera, flera vill vi ha.

Så skönt nödvändigt att själv få sätta sig på egna mattan och sluta ögonen. Bli vägledd och sedd. Mumsig kriya och rätt utmanande meditationer. Lite av allt i en lagom tinktur. Var rätt mörbultad efteråt, såklart också som efterdyning efter alla arrangemang, men också tack vare yogan. Somnade som en stock vid tio på kvällen och vaknade först tolv timmar senare! Hej bara.

Så tacksam över möjligheten att få samarbeta med mina lärare. Få ingå i ett yogiskt sammanhang där jag kan arbeta lite vidare omkring med det jag brinner allra mest för. Startar lärarutbildningen i höst (vilket vi utgår helhjärtat från) så kommer jag ha närmare till yogafamiljen än någonsin förut och att få engagera mej och finnas till hands känns guld värt. Ända sen början på min egen yogaresa har det känts som att jag varit på väg mot något sådant här. Ibland har det känts väldigt ensamt, men när jag väl accepterade läget så var det som att vissheten knackade på – jag finns just här geografiskt av en anledning och nu får jag vara med om att bygga upp något större. Så när jag blev tillfrågad om jag kan tänka mej att vara lite av en spindel i nätet när vi bäddar för mer kundaliniyoga här i min trakt, så såklart! såklart jag vill! Nu är vi här, i startblocket och det känns väldigt, väldigt rätt. Att det sedan bor en ganska envis entreprenör i mej, som hyser stor kärlek till arrangerande och organiserande gör ju inte saken sämre. Sat Nam.
20150419_12_2620150419_18_43

Söndagen delades upp i två delar. Förmiddag i skogen med springhunden. Långpass i solgass och motvind. Några tag med krattan hemma på gården efter det och jag var som klubbad. Att vara yogabakis är inte att leka med. Fick tillbringa resten av dagen i vågrätt läge med bra:iga boken (kan verkligen, verkligen rekommendera den. Klok kille!) och ett lätt värkande huvud. Som om solen blev lite för mycket, på toppen av allt annat som både kropp och knopp fick vara med om i lördags.

Annonser

8 reaktioner på ”just här geografiskt.

  1. Härligt, härligt! Häftigt att vänta och känna att det kommer att hända grejer…för det gör det ju! KRam!

  2. Tjoho vad härligt och jag håller alla tummar för att det blir många anmälningar till utbildningen. Kram!

  3. Låter som en toppenhelg! :-)
    Kram M

  4. Åh håller alla tummar jag har för att anmälningarna rullar in. Klart du ska ingå i det där! Det händer när det är dags :) Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s