klar.

Tvåhundraåtta dagar. Så länge Sat Kriya:de jag. I fredags satte jag punkt.

I september när jag började göra den varje dag så var min tanke att bara göra, inte bestämma mej för något slutdatum. Det flöt på ända fram till i fredags. I ett par veckor har jag känt att det lutat mot ett avslut. Inget jag riktigt kunnat sätta fingret på, utan det har mer varit som ett stilla konstaterande. Som om det jag gick in för att bearbeta med Sat Kriya nu är sorterat och färdigbehandlat. Det var dags att runda av. Så när jag satte ner händerna i min famn på fredagmorgon så visste jag. Färdig.

Nu väntar jag in det nya.
Alltid lika spännande att se vilken sadhana, som blir min nästa.

Fast inte så att jag omkring utan nu. Nej nej. Min dagliga sadhana är alltid där, oavsett, men jag har nästan alltid något som liksom ligger överst – såsom Sat Kriyan gjorde över ett halvt år. Oftast är det en meditation eller en position, som jag inte frångår och som jag gör oavsett vilken kriya eller meditation jag annars valt för dagen. Något som har ett specifikt syfte, en mer djuplodande effekt. Som håller mej på banan och ser till att jag inte smiter undan. Min fighting spirit sadhana.

Annonser

7 reaktioner på ”klar.

 1. Sat Kriya det är ren & skär power, respekt för dina 280 dagar! Ja det är alltid spännande att se vad som dyker upp sen.. för dyker upp det gör det alltid. Börjar en global sadhana på Spirit Voyage imorgon som jag är lite sugen på (men har ju läxor i utbildningen också). Kram

  • Åh, denna global sadhana verkar super! Ska åtminstone göra den en gång och se hur det känns – man brukar veta rätt snabbt om det är en resa att räkna med :)
   Kram på dej!

 2. Det är coolt och en riktig bedrift, tycker jag! Respekt, som Ulrika skriver! 280 dagar, helt otroligt, nästan ett helt år. Jag är sugen på denna: http://yogajona.se/2015/04/19/meditation-mot-inre-ilska/ Tror att du också skrivit om den, men så är jag lite rädd för att misslyckas (eller lyckas?). 40 dagar är ju ingenting mot 280. Kram och tack för härlig inspiration idag!

  • ….fast hjälp, jag ser ju att det var TyRkFeL i inlägget, det skulle inte stå åttio – utan åtta! 208 dagar alltså. Himmel :D Har rättat till det nu!!
   Hursomhelst, jag tror jag skrev förut nångång att det oftast är jobbigast de första dagarna och att komma till 40 dagar, sedan vänder det. Sen g.ö.r man bara (oftast…).
   Åh, dedär meditationerna för inre ilska och aggressioner och elände, de är så jobbiga! Men så otroligt välgörande på sikt.
   Kram och lycka till!!

 3. Du är power. Helt enkelt ❤️️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s