min dag. morsdag.

  

Sitter ihopkurad i soffan. I säckiga mysbyxor. Mjuk i själen på något sätt. Det är morsdag idag, en dag som jag sedan flera år tillbaka beslutat att ska vara en av årets mest kravlösa. Inget flängande mellan kaffebord och gravstenar, ja, precis så makabert. Min egen mamma dog för snart tio år sedan och för mej har inte hennes gravsten betytt något särskilt – hon är med mej på andra sätt. Jag är inte mycket för traditioner och måsten. Det är inget nytt.

Gick en efterlängtad promenad med käraste vännen i förmiddags. Kvalitetstid i rörelse. Tankeventilering och terapi. Pyttipannalunch på det och i frysen fanns tårta från konfirmationen. Ogillar skräniga, överfulla morsdagsbufféer. Fortsätter vara kärringen mot strömmen – för att det är enda sättet som gör mej tillfreds och ärlig gentemot mej själv. Allt annat skulle bara vara dumt. Exakt som Emma Watson uttryckt det.

Annonser

6 reaktioner på ”min dag. morsdag.

  1. Tycker det låter som en dag som är precis som du. Egen. Vänlig. Personlig.

  2. En Nina mors- dag! Det är mors dag här i Italien med. Min äldste körde ett telefonskämt, då jag inte var hemma. Minstingen gav mig en puss på kinden när jag kom hem utan minsta bacillskräck. Bästa presenterna ever! <3

  3. Ha en fin morsdag fina du :)

  4. Kärringen mot strömmen, i like, Kram!!

  5. Härligt! Du har då kommit långt! Kram!

  6. Peace & Love på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s