yogatomten, utomhusträning och garagegymmet.

WP_20150524_11_47_11_Pro

Tycker inte om när jag hamnar i transportloopen. Ni vet. När man mest bara genomlever dagarna, systematiskt gör det som ska göras, men har hjärtat och tankarna på annat håll mest hela tiden. Jag rusar inte omkring eller stressar, det är inte det, men jag njuter inte heller. Mest bara ‘jaha’.

Semesterlängt så det osar om det!

WP_20150524_11_46_46_Pro

Fast lite i nuet har jag ändå varit senaste dagarna. Försiktigt börjat pyssla i växthuset. Fylla på med ny jord och se till att (yoga)tomten har det bra. Ingen brådska med något, för det är envis snålblåst och vertikalregn mest hela tiden. Har varit en riktigt, riktigt kall och blöt vår. Perfekta förhållanden när jag ska springa, eftersom jag inte fixar värme så bra, men jag skulle gärna byta till mej några springlata veckor bara jag slapp frysa. Så, värme tack.

Igår var det ändå rätt fint så jag och bästaste väninnan drog ihop till spontanträning på gräsmattan. Ut med skivstång och kettlebells. Skratt och svett. Ingen struktur nånstans, men det var inte det som var huvudsaken. Rätt överens om att göra det på nytt! Åh, jag ser så mycket framemot utomhusträning i sommar. Anmälde mej precis till crosstraining (inte crossfit alltså) utomhus på min semester – en dag i veckan blir det köra av tidigt på morgonen. Förstått att det är både bil- och traktordäck involverade. Kan knappt vänta!

Har snart inget tålamod längre att vänta på varmare morgnar – vill ju gå ut i växthuset och börja dagen med yoga där. Det är något jag längtar efter hela vintern! Morgondagg i gräset när jag tassar ut, fågelkvitter och skir morgonsol. Finns inget bättre.

Ut, ut, ut.

SelfTimer23_5_2015 17_09_13wp_ss_20150525_0001

Fast hur gärna jag än tränar ute, så går även jag in när regnet spöar från alla håll. Så himla tacksam över garaget och min lilla redskapsuppsättning där. Det enda jag saknar nu är en bänk, för att kunna träna bänkpress. Min svagaste länk i styrkelyft, såklart, eftersom jag så sällan kommer mej till gymmet för att pressa. Får inte till några tyngre knäböj hemma heller, eftersom vi inte har någon ställning, men med ett par träbockar ska det avhjälpas i sommar. Samtidigt är det det som är utmaningen, att hitta lösningar och träna alternativt – för att sedan märka när man väl är i gymmet att progress skett utan att man tränat på exakt rätt moment.

Gör att jag inte tröttnar då heller. Det finns alltid något att utveckla och tänka till om. Man kan aldrig alternativträna för mycket, så enkelt är det.

Annonser

10 reaktioner på ”yogatomten, utomhusträning och garagegymmet.

 1. Åh vad jag önskar att vi hade ett garage. Eller nåt annat utrymme för skivstång. Vi får verkligen inte plats med en (just nu). Lucky you! :-)

  Kram M

  • Egentligen har jag inte plats i garaget heller…. men jag made room och låtsades inte höra protesterna. En extra utmaning att inte (i misstag….) slå till diverse tvåhjulingar med skivstången :D
   Kramen!

 2. Transportloopen, usch och fy. Men kanske behövs det med ibland, för att märka hur fantastiskt det andra kan vara (försöker tänka optimistiskt här :-) ) SÅ härlig din träning ser ut, men jag förstår att du längtar efter lite solväder också. Kram!

  • Jag tror också det är nödvändigt att bara harva på ibland, det är ju en del av livet. Desto trevligare sedan när man är i mål, så att säga.
   Kram!

 3. Oj oj vilken stor skivstång, impad! Jag försöker komma in i semesterlängt-mood men har inte lyckats riktigt än, men här får man alltid fin inspiration. Kram

  • Hihi, ja den ser kanske lite oversized ut ”på mej” ibland!
   Kram och så önskar jag lite semesterlängt åt dej!

 4. Åh den yogatomten var fin :) Och jag har nog känt lite som du. Lite transportsträcka över vissa delar. Jag blir så inspirerad av din garageträning,även om jag själv inte har ett garage haha! Kram

  • Känner mej mest lite tjatig om mitt garage, men hade jag varit på gym hade jag tjatat om det istället :) Kul hursomhelst om det får någon att vilja lyfta lite skrot!
   Kram på dej!

 5. Jisses vad nice med ett gym i garaget! Vi har mest bråte i vårt. ;D

  • Lite på nåder som jag får breda ut mej i vårt och ibland står det faktiskt en och annan bil i vägen, men då lyfter jag ut skrotet bara (förutom i minus tjugo) :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s