and(e)rum.

 
Äntligen har jag kommit så långt att jag kunnat meditera i mitt växthus. Fått planterat lite smått och sopat undan det värsta av golvet. Ikväll rullade jag ut mattan och bara satte mej ner.

Gudars vad jag väntat!

Bara det att var ute, men ändå inne. Spridda regndroppar på taket, något flygfän som surrar och några droppar eterisk olja i ljushållaren.

Ännu ska mattor in och lite grönt pyssel återstår, men snart så. Bara på den lilla stund jag satt nyss, var det som att allt bara rann av mej. Behöver mitt gröna rum, mitt glashus, mitt and(e)rum.

  
Annars har det varit fattigt med and(e)rum. Fortsätter känna att jag bara vill spola framåt. Helt galet. Sätter min tillit till kommande morgnar i glashuset och till roligt som händer i veckan. På lördag favorit i repris på Emmes Retreat, en yogadag då jag bjuder in till yoga- och meditation i nybyggda yogashalan uppe bland träden, men också meditativ gång och yoga i lingonriset. Erfarenheten säger att det är ett av de bästa sätten att inleda sommaren på. Wahe Guru!

Fast innan dess Nice Run med tjejerna. Fem kilometer kompislöpning och picnic efteråt. Ifjol hade vi bara någon plusgrad och regn… något vi ogärna testar igen, brrr. Värmde upp lite i eftermiddags medan dottern hade friidrottsträning.

 

Backigt, varmt och med träningsvärk i armar, axlar och rygg efter gårdagens skivstångsdrabbning. Tänk att det kan svida så bara för att man vevar lite med armarna?! Dessutom blött på spånbanan så fötterna klibbade fast, apigt tungt. Desto trevligare efteråt. 

En alltför kort helg, men några and(e)rum lyckades jag kila in. Det är de som gör att man fixar resten också.

Annonser

4 reaktioner på ”and(e)rum.

  1. Det där retreatet, vilket ställe! Tänk att ha ett eget yoga-växthus, inte alla förunnat :-)
    Bra med en påminnelse om andrum, behöver inte vara så mycket men hela helgen var det hjärtat i halsgropen och puls på 120 för att rodda allt. Andrum, lite varje dag (note to self). Kram och hopp om tider med mer andrum.

  2. Lycka till med retreat, där skulle man vilja vara. Växthus finns med på min önskelista, det låter så härligt! Kram

  3. Din plats i växthuset känns så fri. Och den där platsen för retreat, lyckliga du!

  4. Så viktigt med rum och tid att bara vara, tanka och tänka på sig själv :)
    Kram och tack ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s