i korta ordalag.

tacktacktack
för alla fina ord och avtryck ni lämnat i mitt förra inlägg – och alla andra inlägg!

himmel
vad jag inte hänger med nu. Allt känns halvfärdigt. Jag går långsamt. Har högar överallt. Hinner inte med. Som i nånsorts bubbla. Räknar ner. Räknar till tio. Och gräset växer som bara den.

tackgodegud
att jag fick dammsugit och skurat golvet ikväll.

välsignelse
att jag har varit tvungen att gräva i mitt yogabibliotek – har hittat så många härliga (och häftiga!) meditationer att göra i sommar. Tänker grotta ner mej kapitalt, totalt och fullständigt. Andlig tandborstning!

glädje och svett
på Nice Run (ungefär som Vårruset) igårkväll tillsammans med en bunt härliga brudar! Ogillar ju nummerlapp när jag springer, men när det är enbart för samvarons och endorfinernas skull är det hur kul som helst. Kravlöst och skrattigt ♥

skäms
för att jag just nu inte riktigt hinner med mailen, bloggen och andras bloggar. Eller. Inte riktigt prioriterar.
Står still i huvudet när jag ska kommentera och tycker jag bara skriver samma saker jämt.

grottar
istället ner mej i nya favvoserien The Blacklist. Löjligt hur man fungerar ibland – fånstirra på avsnitt efter avsnitt, men det är så himla skönt att slippa tänka emellanåt!

stolt
och glömsk, som inte berättat hur mallig jag är som får träna styrkelyft för en VM-medaljör i bänkpress: Simon! Och lika mallig för att självaste världsmästaren i tyngsta viktklassen, Freddi, också är från Österbotten – en riktig bjässe, i vars fähusgym(!) jag för första gången blev coachad i styrke- och olympiskalyft. Jag har inte träffat Freddi personligen, men i sommar kommer han hit för att delta i en bänkpresstävling under bar himmel, då ska jag absolut vara på plats! Svenska Yle har gjort en stillbildsdokumentär om Freddis resa mot VM i Sundsvall, med übersnygga foton och Freddis egna ord. Han är en kille värd att lyssna på, så gör det – se det som dagens podcast.

är
om exakt två veckor framme i Kroatien. Jag vet, jag tjatar, men ‘cause I’m worth it.

sat
nam

Annonser

2 reaktioner på ”i korta ordalag.

  1. Sat Nam! Tycker inte alls att du skriver samma saker…det gör däremot jag…ha ha ha! Ha det underbart i Kroatien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s