mitt eget sätt att blomma.

Det finns dagar då jag liksom växer inuti. Kravlar ut ur ytterligare ett skal. När jag tydligt känner att onödig barlast kastats överbord och jag är flera ton lättare. Det är ingen aktiv handling. Bara som en luftbubbla, som når ytan och sen är försvunnen.

Som när jag nästan kliver på blomman i gruset, som visar finger i sin vackraste form – jag växer väl var jag vill!

Jag blommar var, när och hur jag vill!

Och med det packar jag mina väskor inför morgondagens lilla yogaretreat på kraftplatsen bland trädstammarna och vattnet. Jag packar med övertygelse i hjärtat. Jag har inte snyggaste tightsen, jag har ingen flashig utrustning och grejer. Men jag har mej själv. Min yoga. Min kunskap. Mitt eget sätt att blomma. Det räcker.

Det är det jag vill förmedla.

Annonser

En reaktion på ”mitt eget sätt att blomma.

  1. Tack för orden. Jag är mitt i en jobbig förändringen och suger åt mig alla tankar om att jag är på rätt väg. Att själen vill blomma och leder mig rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s