tung, våt filt.

Jag är trött. Punkt. Och jag tillåter mej att vara det. Väljer bort sådant som dränerar, lyfter inte så tungt och springer väldigt lite. Däremot kan jag inte välja bort jobbet, ävenom jag allra helst skulle det. Känns som att all energi och ork går till att kliva upp om morgnarna och ta mej igenom dagen, sen är det stopp. Surar hemma och mumlar elakheter. Så typiskt pre-semester.

Och jo, jag har tjatat att tag nu, om trötthet och semester, men det är nu bara så. Nu.

Famlade runt på yogamattan precis och kände även där av surret i kroppen. Och knoppen. Känns som om det skulle behövas mycket tystnad och grottliv innan allt är i balans igen. Ändå är det inte stress, bara en tung, våt, grå filt som någon svept om mej. Omöjlig att bara visa fingret åt och strunta i.

Det är bara att keep up. Andas dedär andetagen, som kittlar nere i tårna och sträcker nacken åt en. Tänka att ett andetag till. En dag till. Vila och gå långsamt. Påminner mej om att sommaren ju faktiskt inte ens börjat än, inte på riktigt. Än finns tid. Än finns värme och lättja att ta av.

Annonser

10 reaktioner på ”tung, våt filt.

 1. Ja, kämpa och andas. Snart är det ledighet och batteriladdning. Snaaart! :-)
  (Men känner igen mig).

  Kram M

 2. Jag har en likadan filt. Snart så…håll ut! Kram!

 3. Den där filten har kommit hit också. Men min meditation är fin & vi är friska. Keep up, livet är nu. Kram

 4. Känner igen mig, före-semestersyndromet. Kroppen och själen skriker efter ledighet. Men snart så.

 5. Så där lät jag för ett tag sen, ja alltså för bara någon vecka sen. Insåg först efteråt att jag hade haft en släng av riktig depp. Fattar det inte alltid just då. Men sen. Ja,nu menar jag inte att du har det! Vad vet väl jag om det. Men det känns som att du sätter ord på MIG.

  • Depp ja. Helt klart. Tröttmadepp. Känslan att något bra rinner mellan fingrarna på en och man inte kan göra så mycket åt det. Genomleva och vara rädd om sig själv. Kram ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s