limbo.

14_6_2015 10_43_17

Har nog gått igenom hela känsloregistret i helgen. Allt från gapflabb till tandgnissel och ilsken gråt. Alla är trötta och har nerverna på ytan, fåniga gräl och allmän oro i lägret. Addera lite annat pulshöjande (och då pratar vi inte om att springa intervaller) och energidränerande människor på det, och jag har gått mer än vanligt i taket. Så himla onödigt, men så väldigt mänskligt. Tänker att det är lika bra jag häller ur mej allt detta nu, så är det över sen. Vet ju att när vi väl är på plats i solen så mojnar vinden.

Låg vaken en bra stund i natt. Så typiskt när jag har för mycket i huvudet. Plötsligt dök en bild upp på en meditation, som jag visste fanns i yogalärarmanualen. Imorse letade jag fram den och kunde inte annat än skratta.

20150615_08_31_26

Jodå. En meditation att ta till när man bara vill skrika rakt ut. Om jag gjorde den? Såklart. Om jag skrek rakt ut? Nej tack och lov. Känner ändå att mitt i denna limbo är det relativt stabilt nånstans där inuti. Som om det bara är min hud som är nervig, lättirriterad och gapig. En hud som snart ska få sol på sig. På onsdag åker vi. Tror vi hörs först efter det nästa gång.

Annonser

11 reaktioner på ”limbo.

 1. Tänker att nervutbrotten ökar i takt med att man närmar sig semester i stort sett alltid. Ha det så underbart! Skrik gärna du…det är bra. Kram

  • Så är det. Jag vet ju det. Ändå blir jag lite rädd för mej själv och undrar om allt yogiskt plötsligt blåst ut genom andra örat ;)
   Kram och tacktack!

 2. Tröttheten och irritationen gör sig ofta påmind inför semestern när energien har varit hög ett tag på våren av många olika anledningar. Förr tänkte jag hade det var så mycket med barnen men jag tycker att det är lika mycket nu ändå 😳 och sen ska man på resa då är det mycket kring det också!! Men det är härligt när man har landat 😊 kram och jag önskar dig en skön resa ☀️

 3. Hehe! Vad ”lustigt” att den bilden dök upp i huvudet. Snacka om att ditt undermedvetna ville berätta något…. :-)

  Kram M

 4. Det är som allra värst när man är preciis innan målsnöret på våren. Om det kan trösta har det varit likadant här i helgen (första dagarna tillsammans är alltid jobbig med omställningen). Och du får bara ha det helt underbart, kravlöst, vilsamt, uppiggande och allt det där, stor energi- och ha det gott-kram!

  • Känns som att jag bara ältar och suckar nu, men that’s life :) Det går över och det är precis som du säger, kampen precis innan målgång!!
   Kramkram och tack!

 5. Tror vi alla är där ibland när tröttheten tar sig ut. Varm kram och håll ut! Snart snart är du ledig ❤️️

 6. Känner igen de där mekanismerna som annalkande semester för med sig. Hoppas du får välbehövlig vila och återhämtning! Kram 💝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s