too much hjärna.

 

Idag är en dag då jag njutit av att vara hemma igen. Gjort frukost på en spik, som man gör när kylskåpet ekar tomt, och packat upp. Klippt en frodig gräsmatta och tassat runt bland allt som börjat blomma medan vi varit borta. Carpe Diemat helt enkelt.

Framför mej har jag en radda veckor semester. Känns förunderligt. Känns skönt. Sommaren har liksom precis bara börjat.

Ligger i lä med allt fysiskt. Kroppen har behövt det. Bara lite smålufs i Kroatien och några armhävningar här och där. Jag har inte orkat mer. Inte mäktat med. Behövt vila. Behövt nånsorts reparation inifrån. Omladdning. Ja, kalla det vad man vill. Jag var overloaded hela våren och innan resan, det var läge att backa.

Det har gjort gott. Det känns i kroppen att den är på väg tillbaka nu. Vill komma igång igen. Det ska den få. Nu när jag har tid att förvalta som jag vill.

Något jag också längtar efter är mer yoga. Mer utrymme för meditation. Senaste veckorna har jag trillat i den välkända gropen – smitit undan det jag behövt allra mest. Ändå inte helt låtit bli, men absolut inte varit i min allra innersta hängivenhet. Märker det i hela mitt system, en loj lättja och en smula arrogans. Ska ta mej därifrån nu. Återkoppla till mej själv.

Lite som att jag sätter check! på en tid med lite too much hjärna, too little hjärta. Det är inte så jag vill ha det.

Annonser

5 reaktioner på ”too much hjärna.

  1. Ja, jag vill också ha mera yoga och mera meditation. I går blev det…idag tror jag att det får bli åtminstone kvällsmeditation…Det tror jag. Kramar

  2. Jag hör dig och jag känner samma. Mer yoga och mer meditation är mitt sommarmantra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s