believe in yourself.

kybild

Jag har ju nämnt att en lärarutbildning i Kundaliniyoga varit under planering i Vasa. Samma utbildning som jag själv gick i Umeå 2011-13. Jag är lite av en spindel i nätet här på finländsk mark, eftersom Kundaliniyogainstitutet har sin bas i Sverige, men jag kommer inte själv fungera som lärare – är bara tacksam att få vara med på ett hörn och hjälpa till där det behövs.

Intresse finns och anmälningar har droppat in, men vi behöver fortfarande några elever till för att det ska bära sig. Därför vill jag puffa för utbildningen även här. Kanske det når fram till någon i exakt rätt ögonblick?! Jag hoppas det, för jag kunde inte ha valt en bättre utbildning för egen del. Jag visste knappt vad kundaliniyoga var innan jag började. Visste bara att detta var något jag skulle göra. Och så rätt det blir när man följer hjärta och magkänsla!

Såhär beskriver lärarna vad den tvååriga utbildningen innebär:

Om du vill fördjupa dig i yogan för din egen skull, få redskapen till att lära ut, lära dig massor om yogan och dess tekniker, eller återupptäcka dig själv och din sanna potential, oavsett vilket så är detta utbildningen för dig.

Kundaliniyoga Institutets utbildning till Kundaliniyogalärare, KRI Level 1 International Teacher Training program in Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan, löper över två år. Den följer IKYTA.s (International Kundaliniyoga Teachers Association) riktlinjer och leder andra året till en internationell certifiering. Utbildningen ger dig gedigna kunskaper i kundaliniyoga och skapar möjligheter att arbeta med yogan inom vitt skilda områden. Den ger dig förutsättningar för en personlig utvecklingsprocess och du tillhandahålls regelbunden individuell vägledning samt coachning under utbildningens gång.

Utbildningen i Vasa startar 25 september 2015 för att avslutas i maj 2017.

Kundaliniyoga Institutet ansvarar för utbildningen och Lead Teacher Trainers är Viveka Pasquier samt Maja Tellegård. Utbildningen drivs i lokaler i Vasa och hålls på svenska.

Start: 25-28 september 2015
Ansökan och information: www.kundaliniyogainstitutet.se
Kontakt: +46(0)841014300 eller info[at]kundaliniyogainstitutet.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s