bärfrossa.

WP_20150808_001

Håller på att äta ihjäl mej på bär. Så gott. Och ja, jag vet, det finns bär året runt, men jag är inte mycket för att köpa suspekta bär från Långtbortistan i plastlådor, som legat gudvethurlänge på butikshyllan. Nej, det är nu man ska njuta och äta. Därför är det extra gott också.

Fast någon bärplockare är jag inte. Inte sådär så jag vill sätta varje ledig stund av sensommaren på att kravla i blåbärsris och hallonsnår. Superbekvämt då att ha en yogavän, som är eko-odlare med självplock, så vintern är räddad på hallon- och jordgubbsfronten. Blåbär har jag precis runt stugknuten och plockar någon deciliter nu som då. Good enough. Och som sagt, känslan av att tugga i sig färska bär slår det mesta. Mjukt och krispigt om vartannat, och syndigt gott.

…och på fruktfatet ligger två bruna bananer och ett skruttigt äpple. Ingen är intresserad. Förlåt, vi ses i vinter istället.

Annonser

4 reaktioner på ”bärfrossa.

  1. Nä nu blev jag hungrig! (snygg bild!) Kram

  2. Farligt att kika in på den här bilden före lunch, ser galet gott ut! Och jag älskar bär. Frukt har jag i princip lagt av med, det känns mest som socker.

    • Jag gillar nog bär mer, men frukt känns också viktigt för mej. Godis(!) för mej en vanlig sketen tisdagkväll kan vara att fixa fruktsallad av allt jag hittar i fruktskålen och så en stoooor klick grädde på det – det är min Ben & Jerrys, haha!
      Däremot äter jag helt klart mest grönsaker :)
      Ha en go’ lunch ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s