träningslängt.

20140803-114256-42176752.jpg

Jag är lite lätt bakom flötet när det kommer till träning. Väldigt relaxad och försiktig. Det blev varmt i augusti och då kapitulerar jag. Jag orkar helt enkelt inte. Varmt och skönt javisst, men det suger musten ur mej. Och så har jag levt vardagsliv. Verkligen unnat mej att inte stressa med tvätten, städningen och matlagningen bara för att hinna träna. Jissus, vad konstigt det känns, om jag är riktigt ärlig.

Jag har lätt för att säga att min träning är för livet, och det är den också, men eftersom jag ändå inte nöjer mej med några armhävningar här och några knäböj där, så behövs det tid. Strukturerad tid. En balansgång alltså – med att få till kvalitetsträning, men också ha ordning på torpet så att säga. Sen handlar det om att jag tycker det är så himla roligt att styrketräna, att verkligen jobba med variation och tekniknötning. Då kan jag inte stå och vika tvätt en hel kväll eller göra storkok nästa dag, då blir ingen träning av. Det slutar med att min rygg säger ajaj och huvudet säger vojvoj.

Nu har jag i princip kört armhävning här och knäböj där i augusti, good enough, men med september brukar krispig, inspirerande luft komma och det ser jag framemot. Hur det än är så har mitt sk. tempel sannerligen fått vila i sommar och nojsa på bäst det velat. Kan gott tänka mej att låta mitt andra tempel (där min soffa och mitt köksbord står) vila istället. Får vara färdigt putsat i hörnen nu.

Annonser

4 reaktioner på ”träningslängt.

  1. Det låter klokt att låta det ”nojsas” lite på vardera front. :-)
    Kram M

  2. Visst har du stång i garaget? Det avundas jag innerligt! Tänk så grundligt du kan nöta tekniken helt i fred. nom nom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s