längre skuggor.

image

Dä ä mycke nu. Mycket roligt. Långa dagar. Och solen har börjat kasta långa skuggor. Ikväll utomhusträning med styrkelyftgänget. Så skönt väder och helt suveränt att få gå ut och kasta kettlebells omkring sig efter jobbet. Ja, faktiskt kasta. Stöta kula med dem också. Tungt, tufft och roligt. Kommer vara mör överallt imorgon. Är det redan.

Är annars mör också. Vilken höst! Det är väldigt länge sedan jag haft såhär intensivt i min kalender. Ändå är jag inte trött, som i trött, utan förnöjd och tacksam. Sover gott och känner att det är precis som det ska vara. Vet ju att det är en begränsad tid och att det snart tunnas ut. Snart kryper mörkret närmare inpå och då saktar jag ner.

Har ju lärt mej med åren. Först rida på vågen av sommarboost när hösten kickar in, sen bara surfa mjukt vartefter dagarna kortas av och mer vila behövs igen. Flöda med, helt enkelt.

Annonser

8 reaktioner på ”längre skuggor.

 1. Låter fint och rätt. Själv är jag liksom fortfarande upp och ner. Först tröttheten från avgrunden och sedan lite förkylning som topping. Längtar efter att RÖRA på mig och orka. Som du gör… Kram och menade inte att låta avundsjuk, är förståss glad för dig!

 2. Samma här. Intensivt som tusan!
  Men jag är däremot rätt trött. Behöver snart en lugnare period, känner jag. Och mer yoga!!!

 3. Känner igen, nu är det uppvarvat men sen ska jag också sakta ner. Du är en riktig powerpingla, kast med cattlebell, hå hå ja ja.. KRam

 4. Uteträning, kan riktigt känna luften i lungorna. Har också en längtan efter enkel uteträning. Jo, tack, nog är jag mör, tycker att jag avbokar allt jag har möjlighet till, men ändå… Skönt att du känner dig förnöjd och tackasm, har du något tips ;-) Kram!

  • Ja-a du, det har väl tagit en tio år att fatta hur jag ska lägga upp terminerna för att inte krascha ;) Skämt åsido, viktigt att våga säga nej, tror jag, och att aldrig kompromissa med vilan ❤️
   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s