högt till tak.

image

Så skönt! Så skönt att jag äntligen kan röra på mej igen. Gav mej själv ett par dagar efter att det onda i halsen givit med sig, men nu är jag igångkickad igen. Gick en vända med dottern och hundarna i eftermiddag, under en dånande sol. Det är som att den lyser rakt in i ögongloberna och bakom, jag bara tankar och tankar. Som en boost till min dagliga D-vitamin från Holistic.

Sen fnissade vi lite åt min lilla kettlebell, som nästan hunnit ut till vägen innan vi hann ifatt den.

image

Ännu är det skivstångsföre därute. Egentligen bästa föret nu. Inte för varmt, inte för kallt. Och jag kommer inte ifrån att jag tilldelar en stor del av charmen med att träna utomhus det ojämna underlaget och problemlösningsbiten. Jag knäböjer tex. med hjälp av en hög träbock och brandstegen, som jag placerar stången på. Det lilla motlutet upp på gården är perfekt att gå utfallssteg i, bränner bra. I garageöppningen är det perfekt att frivända när solen kikar in mellan träden, som att stå i pärleporten och svettas ungefär.

Och det är väldigt, väldigt högt till tak på alla sätt.

Annonser

8 reaktioner på ”högt till tak.

 1. Va? Kom ikapp din kettlebell…? Haha! Nu känner jag mig blond på riktigt…?! ;-)
  Antar att du är ironisk. Jag är nog för trött för att koppla. *fniss* Värmlandsluften. Jag skyller på den.

  Kram M

  • Fniss! Nämen jag blev så full i skratt när jag i ett skede kollade ut mot vägen och så såg det ut som den där lilla, blåa klumpen hade promenerat iväg av sig själv :D
   Kram!

 2. Ha ha ha jag hade just ett samtal med minstingen, som saknar gamla lägenheten, om att det är så mycket högre till taket i den nya lägenheten. Hjärta på det!

 3. Härligt med din energi! Jag känner mig mest som en urvriden trasa just nu. Fattar inte heller kettlebell grejen men jag andas också värmlandsluft.. Kram

 4. Gud vad härligt det ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s