splittrad, men allt har en förklaring.

WP_20151016_18_28_32_Pro (1)

Alltså. Igår. Jag kände mej splittrad hela dagen. Som om jag inte hade alla delar i behåll eller på rätt plats. Men så är det ju fullmåne imorron också och tydligen är detta en gång då den bestämt sig för att störa mej. Sov som en kratta i natt dessutom. Jag är ingen horoskopmänniska sådär på riktigt, lite barnsligt nyfiken ibland bara, men när något inte riktigt stämmer så brukar jag surfa in på Japa Kaur/Spirit Voyages horoskopsida och ofta hittar jag någon sorts förklaring. Eller så totar jag ihop en egen tolkning. Det är ungefär som att prata med sig själv – intelligenta svar bara radar upp sig. Typ så.

Om igår skrev Japa Kaur såhär: ”The energy shifts on Sunday. Even though it is traditionally thought of as a day of rest, the energy is such that we will want to do anything but rest! We are cosmically encouraged to get up and go! We want to take action. We want to move. We are feeling creative, restless, and aggressive. Join with others for a group sport. Maybe there is a pickup soccer game or basketball game that you can join. Go for a long walk with a loved one. The point is to move your body!

Restless var det ja ✔

Group sport ✔
Ja, jag hade yogaklass igårkväll! En extra insatt, eftersom jag var tvungen att inhibera i veckan då jag var krasslig. En efterlängtad klass med 62 minuter mantrameditation. Allt var som det skulle, förutom att tekniken strulade när vi skulle chanta. Såklart. Det är då man behöver finna sig och fortsätta chanta acapella fast musiken tystnar, samtidigt som man måste försöka få igång uppspelningen och undvika onödigt skräll i högtalaren. Men allt går. Vi kom till sista tonen.

Tacksam så in i norden för mina yogisar. För hängivenheten som vi delar. För att vi på något sätt växt samman ännu mera i höst. För att några nya kommer tillbaka gång på gång och jag ser hur förundran byts ut mot försäkran. Så tacksam. Att jag får göra detta. Vara med om detta.

Annonser

6 reaktioner på ”splittrad, men allt har en förklaring.

  1. Här är en till som känner sig splittrad… men vad härligt med dina yogisar och så känner jag också för mina, att jag har hittat ett gäng som jag vet vill mer med yogan. Det är fint och stort. Kram

  2. Hade städdag i söndags och var rätt splittrad jag med. Sorterade papper för att sedan börja med tvätten och nästan mitt i tvätten fick jag rycket och började dammsuga osv. Jag höll på med städsaker, men hela tiden avbrutet av någon annan städuppgift som pockade på uppmärksamhet, vilket ledde till att jag började känna mig lite grinig. Skönt att få en förklaring ;)

    • Låter typiskt mej detdär. Göra allt, men ändå inte få något riktigt klart. Hoppetossigt läge, typ :) Skönt att kunna skylla på månen ibland åtminstone :)

  3. Jag tror faktiskt att vi påverkas olika av planeterna, utifrån vad som dominerar i oss, inte bara själva horoskopet utan också vilken dosha det är som dominerar. Som idag när det är fullmåne, så blir vata störd och det gäller att hålla sig stilla hela dagen. Är man dessutom vata dominant så gäller det ännu mer, som jag ser det. Lite skönt är det att få förklaringar på det som först verkar lite ”obegripligt”. Kramar!

    • Det tror jag med. Känns väldigt naturligt på nåt vis. Sen är det en annan sak att verkligen förstå sambanden, nånstans där trillar jag ofta av vagnen ;) men så ibland kommer svaren och poletten trillar ner.
      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s