jämtlandsfjällen?

jtr (1)

Kanske. Kanske. I juni 2016.

Åtminstone har jag anmält mitt intresse, efter att ha sett en status på Facebook om att lokala arrangörer planerar ett tre dagars (+resedagar) trailläger nästa sommar i Jämtlandsfjällen. Det är fråga om den klassiska Jämtlandstriangeln med Storulvåns, Sylarnas och Blåhammarens fjällstationer som hörnpelare.

Har ju fortfarande inte fått springa i fjällen. Var ju anmäld till ett fjällmaraton förra hösten, men logistiken och livet ville inte riktigt synka så jag annullerade min startplats. Lika bra det. Jag vill inte ha nummerlapp på bröstet.

Skulle vara suveränt att få hänga med ett gäng, samtidigt som det känns läskigt (hjälp, springa med globetrotters och andra snabbfotade trailare!). Tror ändå att det är så man ska börja, för jag hoppas ju på att få mera fjäll i mitt liv. Gärna i form av ett längre löpäventyr, men då behöver jag nog mer fjällvana än vårt plattland med tre uppförsbackar. Tänker redan nu att som ”förstagångare” är det säkert är skönt att ha ett arrangemang i ryggen, så jag slipper tänka ut varje detalj själv och att oroa mej för praktiska detaljer jag inte har en aning om att man ska ha koll på i fjällen. Mycket kan man läsa sig till, men det är först ute i det fria som man lär sig.

Hur är det Malin och Sara, är det nu vi ska ses och springa tillsammans?

Annonser

4 reaktioner på ”jämtlandsfjällen?

  1. Heja heja, ser mycket fram emot att följa dina härliga framtida äventyr. Kram

  2. Men åååh, läskas där…!! :-o
    Sugen blir jag ju helt klart. Vart hittar man mer info….? :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s