bröd, bond och böj&töj.

image

Hade stort planerat att åka till grannkommunen och traila idag, men vaknade med en helt sjuk träningsvärk. Torsdagens träning med gänget kändes i sig inte så tung, men tydligen gjorde biljoner sidoutfallssteg, jämfotahopp över hinder/häckar och situps med vikt sitt. Jag har superstela ben, ihopdragen mage och övre delen av ryggen är ba’ what??! Antar att ryggen och axlarna fick sitt av hoppen, tog med hela paketet när jag tog sats. Fixade inte katt-ko-rörelsen imorse när jag yogade, det stramade liksom vilken väg jag än flexade. Kändes helknäppt.

Hursomhelst. Jag bakar istället. Ur en ny brödbakbok (se infon om bilden längst ner). Är lite tudelad till att baka med ovanliga mjölsorter, samtidigt som det är inspirerande så är det knöligt. De funkar ju inte som vanligt mjöl, så man måste tänka lite annorlunda. Resultaten brukar bli… varierade. Oftast får jag äta upp det mesta själv, men jag klagar inte. Har ett tag varit galet trött på brödet i butiken, mest ätit knäckebröd. Äter överhuvud mycket mindre bröd än förut, men ändå finns knappt något som jag tycker är så gott som fika med ett riktigt gott bröd.

Snart ska en kavring få gotta sig i ugnen, då går jag ut en sväng. Löpskorna får stå i hallen tills imorron, mer solchans då också. Promenad och rörelseträning it is idag. Och date med maken och James Bond ikväll.

Fotot/receptet ur Lugn mage med gott bröd av Sofia Antonsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s