sumpigt långpass.

Långpass idag. Långpass som i långsamt. Inte nödvändigtvis ett halvt maraton, utan huvudsaken man är ute läng(r)e. Då går jag oftast i uppförsbackar och idag gick jag dessutom på flera av de gudsförgätna sträckorna, som gick längs med väg.

Lite småtrist vandingsled dessutom. Mycket sumpmark och ”tråkskog” med döda kvistar nertill på trädstammarna, då ljuset knappt når ner. Alltför många kilometer på väg och, ännu värre, genom bebyggelse. Fast när jag ser på bilderna, så ser det ju helt trevligt ut. Må vara osagt att de finare partierna varade ungefär 1/4 av hela vandringsleden – det var också då jag bemödade mej med att fota.

Nåväl. Det var bara att harva på och nalla av chokladen, som jag var klok nog att ladda ryggsäcken med. Benen leker fortfarande betongklumpar, måste ta ett seriöst snack med dem ännu ikväll, såhär kan vi inte fortsätta ha det. Grymt medveten om mitt fokus på styrketräning senaste halvåret, mer lyft och mindre spring. Känner mej flera kilo tyngre, men på ett bra sätt ändå – inte längre rädd att blåsa iväg när det tar i…

Inte längsta långpasset i mannaminne, men jag har alltför lite mil i kroppen och är osäker på i vilket skick min dieselmotor är idag, för att jag sådär bara skulle rusa iväg flera mil. But I’m working on it, det är nu jag verkligen börjar njuta av löpningen då varken värmeflämt (fast det var nära idag där solen kom åt) eller allehanda flygfän stör.

Bildbonanza.
#yogahjärtalöpning

imageimageimageimageimageimageimageimage

yoga ❤️ löpning

Dit min krigare, min intention och min blick går – dit går mitt liv också.

imageimage

Annonser

8 reaktioner på ”sumpigt långpass.

 1. Det ser ju väääldigt vackert och ljuvligt ut!
  Men tyvärr det ju sådär. Att man fotar de delarna som är vackra. Det är ju sällan 100 % av rundan ser ut så där.. Tyvärr.
  Men man får njuta extra mycket de stunderna istället. :-)

  Kram M

  • Så är det och det är ju det fina man minns sen.
   Jag är bara så bortskämd med vacker skog precis om hörnet, så när jag åker en bit bort blir jag liksom lite förvånad att det inte är lika fint :)
   Kram!

 2. 1/4-del ser ju fantastiskt fint ut :)

 3. Som en lisa för själen att se dina bilder! Kram

 4. Hela mitt fokus fäster sig helt på ”Dit min krigare, min intention och min blick går – dit går mitt liv också.”
  Allt i mig får en total AHA-upplevelse! Just så! Tack <3 Den ska jag grunna mig igenom ordentligt…
  Väldigt fin bild på dig :)
  Allt gott, Sat Nam & kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s