just nu…

WP_20151209_17_57_47_Pro (1)

 

tänker jag på: min virrighet. Känner mej som en bunt lösa trådar, utan att kunna förklara varför (förutom det jag läser här då).

vill jag: borra ner mej i soffhörnet och fortsätta läsa nyaste Kepler. Ett tag mest bara tittat på tv-serier om kvällarna, men nu råkar den onda, bråda döden roa mej i bokform. Läser inget halvbra numera, livet är för kort för att läsa dåliga böcker.

ser jag fram emot: min julsemester. Kan knappt vänta. Inser farligheten i att vänta för mycket och försöker sänka mina förväntningar till rimlig nivå. Kan bara inte låta bli att fantisera om hur en tom kalender ser ut och alla eoner av tid att vara ute, oavsett (o)väder, och långsamma morgnar utan måsten.

önskar jag mig: en fet check, tack.

dricker jag: Pukka Three Green tea, men annars är det starkt, ekologiskt kaffe jag helst gottar mej med.

väntar jag på: nästa veckas yogaklass med livemusik!! Första gången ever i egen regi. Ett par kommer och spelar Drum Pan medan vi yogar, det blir en väldigt intuitiv klass med fokus på chakrasystemet och fria rörelser. Så spännande!

måste jag: ingenting?

 

************
LISTAN 
har jag kärleksfullt snott av Jeanna

Annonser

10 reaktioner på ”just nu…

 1. Älskar liststölder! Ska inspireras av din ”måste”… Varm kram!

 2. Känner igen mig i det där med julledigheten.
  Det ska bli så skönt, men samtidigt vill jag inte känna ngn press ALLS, på att förväntningarna inte ska förverkligas. De där förväntningarna som man nästan OMEDVETET skaffar… *suckar åt mig själv*

  Kram M ♥

  • …och så nojjar jag mej lite över alla flunssor, som härjar, men äh, vad är väl några lediga mellandagar :P
   Kram och håll ut du också!

 3. Julsemester! Låter fint 💙✨

 4. Det där med lösa trådar känner jag igen…men ack så härligt med julledighet och fin bild på fina dig! Kram

 5. Stoor kram och lånar listan ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s