veckans highlights.

crazycollage

Det kan ju hända att någon undrar vart jag blivit av, särskilt efter att jag svettats ur mej förra inlägget. Men jag är nog okej, det kommer ordna sig. Sovit snäppet bättre senaste nätterna och i natt var jag inte vaken en enda gång, så skönt.

I fredags vågade jag mej dessutom ut i löpskorna. Har på något vrickat sätt inte riktigt velat gå ut, liksom rädd för att få bekräftelse på att orken är slut. Fast så illa var det inte tack och lov. Bara att få känna livet i sig, svettas i motvind och ha snöglopp mellan tårna…! Ja, det väcker även den tröttaste själ.

Varit en spännande vecka på flera sätt. I onsdags höll jag terminens sista yogaklass och mitt livs första klass med livemusik.

 

Kai spelar handpan drums, hans kärlek Annika håller på att lära sig också, men i onsdags yogade hon tillsammans med oss ♥. Eftersom jag inte vill filma och/eller fota på yogaklasser, så har jag ingen inspelning, men till exempel här finns en fin video. Det var en otroligt vacker kväll, på alla sätt. Jag var hemskt trött och visste jag inte sedan tidigare att det vänder när klassen väl är igång, så hade jag helst avbokat allting.

Handpans har en otroligt mjuk, vibrerande ton. Jag känner absolut att det har liknande kvaliteter som gong, vilket Kai berättade att han också spelar (och som jag hoppas på att kunna utnyttja framöver). Vi började klassen med fridans och med intentionen att dansa nerifrån upp i chakrasystemet, under själva kriyan fortsatte vi arbeta på samma sätt och hela tiden med Kai trummande. Alla var helt genomtrummade och -vibrerade efteråt, helt ljuvligt. Tacktack Kai och Annika!

Nu kommer jag vila från undervisningen till slutet av januari, med undantag söndagen den tredje då det blir After Xmas. Fast jag inte undervisar varje vecka så behöver jag ändå ladda batterierna, inte minst behöver jag få andrum för den egna yogans skull. Den brinner på sparlåga och jag letar efter stadga. Julledighetens viktigaste mission blir att med mjukt våld tvinga in mej i en djupare sadhana. Jag behöver det.

 

carcollage

Och så har jag äntligen fått min nya bil. Materiell lycka, kallas det visst! Jag besparar er foton där jag ligger över motorhuven i bikini…

Annonser

13 reaktioner på ”veckans highlights.

 1. Du det skulle bara vara för kallt i bikini ändå. Snygg bil! Gillar också handpans 😊Kramar

 2. Fin bil! Mycket fräsig, även utan bikini.

 3. Läcker bil! En sån vill jag också ha 😉

 4. Synd att det inte blev några bikinibilder:). Vilken fin bil! Det låter underbart med yoga till levande musik. I Järna i sommar var jag med på en klass med trummor till och oj vad taggad man blev. Vibrationer som går in i kroppen. Kram och ja det löser sig!

  • Jaaa, mera musik på yogaklasserna och live är bara för härligt! Gillar när det är massor med ljud och vibrationer, liksom jag gillar när det är knäpptyst. Allt behövs ♥
   Kram!

 5. Grattis till finbilen!

 6. Nej nej, bikinibild vill jag se. Skickar du privat på insta eller…? Hahaha! ;-)
  God jul!

  Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s