kindnyp och yogabliss.

 

WP_20160103_12_03_08_Pro (1)

 

Märklig morgon. Resten av världen kör igång och själv är jag fortfarande ledig. Ynnest, bonus och såklart en gnutta bra val.

Glad, mosig och tacksam över eftermiddagsyogan igår. En lite speciell klass med fokus på lymfsystemet och ny energi. Klassen yogade i över två timmar. Svettigt, varmt och fokuserat. Känslan när det nästan går att ta på andetaget i rummet! Efteråt hade jag dukat fram en liten tébuffé, som blev till mysig pratbuffé. Kan vara något av det bästa, After Yoga, när alla är genomyogade och världen för en stund inte pockar på uppmärksamhet. Sat Nam Wahe Guru.

Innan yogan hämtade jag syre ur skogen. Temperaturen kryper neråt här nu och redan igår nöp det ordentligt i kinderna. I skogen är det ändå lite mera skonsamt än ute på slätten och längs med vägarna. Ska precis gå ut en sväng nu också, tassa några steg med halsbuffen upp till öronen. Har inga problem med att springa fast det är rejält på minus, mest synd är det om låren som brukar bli ofantligt kalla. Skönt då att få krypa ihop framför brasan efteråt och fortsätta nöta Netflix – för snart är det väldigt mycket vardag igen.

Annonser

2 reaktioner på ”kindnyp och yogabliss.

  1. Bliss bliss, både med yogan, skogen och ledigheten! Kram

  2. After yoga, finns få bättre tillstånd! Här är det -12 idag! Vackert och kallt. Som jag älskar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s