mannajakten.

En liten skitförkylning är inget att gråta åt, ändå är jag glad att den äntligen börjar ge med sig. Kvar är lite rossel och löjligt mycket svettande bara för att jag dammsuger golvet eller cyklar till butiken. De typiska efterdyningarna.

Förkylningen kom lite olägligt, för på lördag är det Fitness Event med bla. Lofsan och det har jag ingen lust att missa. Alls. Blir en hel dag på Norrvalla i träningens tecken. Första gången Lovisa kommer hit, till Finland överhuvudtaget kanske, och ska hålla både träningspass och föreläsning. Har inte så höga förhoppningar om att orka med så mycket mer, programmet är späckat på lördag, men huvudsaken är att få åka dit och insupa ny inspiration och träningspepp.

20140216-195615

Lofsan när jag träffade henne i Stockholm för något år sedan. Hon är grym!

Men så behöver jag också yogapepp. Massor. Gräver genom internätet, läser om böcker och tar kontakt med likasinnade, men mest ser jag framemot nästa träff med kundaliniyogalärarutbildningen i Vasa. I mitten av februari får jag hänga med dem ett par dagar och längtar efter både yogisarna och mina lärare! Funderar också på att åka ner en kortis till Helsingfors på finska yogafestivalen sista helgen i februari, som en liten time out och nödvändig atmosfärinhalering.

Det hör ju inte till vanligheterna att roligheter och inspiration ramlar som manna ner från himlen. Bara att kvala upp those sleeves och skapa det man önskar. Pepp.

Annonser

2 reaktioner på ”mannajakten.

  1. Ha så kul på lördagen :) Kramen!

  2. Härligt med pepp♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s