träningsevent, lofsan och bänkpressdrömmar.

image

image

 

Hon kom, peppade oss och var bara bäst. Såklart, höll jag på att skriva. Lofsan. Hon är bra. Klok, stark och har ett otroligt driv. Träningspasset känner jag av ännu idag, i benen. Var fortfarande lite ringrostig efter snuvan i lördags och kroppen inte särskilt lätt att kicka igång. Sällan jag får blodsmak i munnen, men nånstans mellan alla burpees (vissa enbensvarianten!), upphopp och armhävningar dog jag nog litegrann. På ett bra sätt.

Hennes föreläsning hade jag sett framemot extra mycket. Och där stod hon framför rekordpublik, utan papper, bara öser på och matar oss med klokskap. Förmedlar pondus med sitt kroppspråk och väl avvägda kraftuttryck. Delar med sig av sin syn på träning, mål och livshälsa. Wow, säger jag och bugar för hennes otroliga kunskap och säkerhet. Hon har målinriktat byggt upp sitt imperium, som hon själv kallar det, och jag är övertygad och blåst av mattan för länge sen. Ja, jag är absolut en Stolt Lofsian!

Resten av Fitness Eventet var sådär. Jag har inget till övers för homogena gruppträningspass och kosttillskottsmässor. Däremot unnade jag mej en kroppsammansättningsmätning och har nördat och analyserat resultatet till allas lust och leda. Aldrig gjort någon sådan förut och är helt fascinerad av hur mycket en minut på ”vågen” kan berätta om en. Gladast var jag över min vikt, som äntligen smyger uppåt. Har hela mitt vuxna liv mer eller mindre fått dras med lite för få kilon. Tack styrketräningen, tack! Ska ringla lite mer schysst olja över maten nu bara, för fettprocentens skull.

 

image

image

 

Lagom mör igår och vågade mej inte på någon löpning. Vill inte gå ut för hårt och göra förkylningen som ny. Fick bli en långpromenad istället, sådär på söndagsvis. Fast nu längtar jag nog efter lite snabbare fötter och många kilometer längs med snödämpade skogsvägar.

Kunde sen inte låta bli efter jobbet idag att smita in på gymmet och riva av ett överkroppspass. Bara för att kroppen mådde bra och för att jag var så himla inspirerad sen i lördags. Nu är jag fast besluten att få det att hända saker i bänkpressen. Jag är en mespropp där, men med lite jävlaranamma och with a little help from my friends (med passning) så vill jag bli trygg med en tyngre stång.

Hej februari!

Annonser

4 reaktioner på ”träningsevent, lofsan och bänkpressdrömmar.

  1. Du är så inspirerande i din väg av träning och yoga. Jag blir peppad på sådant jag inte ens funderar på annars :) Kram!

  2. Wow vilken energi i det här inlägget, tänker att ni är lika du och Lofsan. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s