jag läste hos. eller. länkl♥ve.

♥ Jag läste hos Linn och blev tagen, sen länkade hon till Malin och hjärtat bara ka-dunk! Den vackra väven av ord. Av sanning. Av ärlighet. Av mänsklig nakenhet. Själslig nakenhet. Drivkraft. Och så kan jag inte låta bli att tycka det är som poesi.

♥ Jag läste hos Ulrika om hennes tankar kring kundaliniyoga. Får nicka igenkännande. Får le. Åh, denna fantastiska yogaform, som bara rusade rakt in i mitt liv och blev kvar. Som bär mej. Som lyfter mej. Som gör mitt liv levande. Som upprör mej. Som gör mej blissig. Som gör mej hel.

♥ Jag läste och såg en bild på Olga Rönnbergs FB-sida (vet inte om det fungerar att länka såhär, men sök annars på Mamma Fitness Sweden på FB) och känner så igen mej i kick ass-känslan. Jag vill vara kvar i den länge än. För jag tror på livslång lust till livet. Och ja, saker förändras, livet förändras och det är hur många aber, om och kanske som helst, men man behöver faktiskt inte ta ut något i förskott – allra minst det som trycker ner och glädjedödar. Träna det du vill och kicka ass så långt upp i ålder du vill!

♥ Jag läste hos Josefine om en spegelmeditation, som ”är otroligt stark och visar något mer, något mycket mycket större än det där jag ser vid första anblicken i spegeln”, som hon själv beskriver den. Jag tror på mötet med sig själv. Den sanna kontakten och autenticiteten. Att vara ärlig gentemot sig själv skapar ärlighet vida omkring. Äkthet ger stabilitet och neutralitet. Så låt oss möta vår egen blick.
Sat Nam.

Annonser

2 reaktioner på ”jag läste hos. eller. länkl♥ve.

  1. Glädjeskutt, tackar som ödmjukast för din fina länkkärlek♥
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s