i mjuk energi.

WP_20160225_09_52_52_Pro

Hade yogaklass igårkväll och blev kvar i mjuk energi. Sov bortom allt förnuft i natt och började dagen ute i solen och snön. Powerwalk i bländande ljus. Som att vara innesluten i en kristallkula. Böjer mej varsamt mot hjärtat.

Tacksamheten att jag får göra detta. Skapa detta. Dela med mej av yogan. Teknikerna. Veta att de som kommer till mina klasser, kommer för att de vill. Var och en av dem tillför en viktig del av pusslet vi lägger. Varje gång. Varje klass. Jag borde uttrycka det oftare – hur tacksam jag är över den plätt på jorden, som blev min. Och att jag förstod rätt tidigt i livet, ändå, att jag har en mission här. Det var inte mer märkvärdigt än så.

I snart tretton år har yogan varit med mej. De första åren väldigt sporadiskt och sökande, men ändå var jag säker på vart jag var på väg. Vad jag ville. Nu är jag här. Med fötterna i pudersnö och med livets alla delar i en salig röra, som skapar mej. Eller som jag skrev på Instagram ⇝

Idag är yogan precis så inflätad i mitt liv, som jag alltid föreställt mej att den skulle vara. Det sägs ju att vi är själar, som är här för en mänsklig upplevelse – jag väljer att se det precis så, jag lever mitt i livet och smakar på allt. Jag är inte här, denhär gången, för att lära mej levitera, bo i grotta (ävenom det lockar ibland) eller ta avstånd från allt världsligt. Nej, jag håller yogan hårt i handen – det är min livlina. Livet, yogan och jag.

Annonser

4 reaktioner på ”i mjuk energi.

  1. Din bild personifierar santosha ❤️️ Så också din text min vän! Varm kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s