infinity and me, typ.

WP_20160224_18_28_21_Pro

 

Sportlov. Looooov. Lov, pris och ära. Kan inte riktigt greppa att jag mitt i plötsligt har en vecka ledig. Senaste tiden på jobb har kantats av en del frågetecken, inte direkt vad gäller mej och mina uppgifter, men pensioner, beslut och förändringar har sugit lite must ur systemet. Nu ser jag framemot att logga ut, slippa granska räkningar, plasta böcker och slåss med material, som inte vill katalogisera sig som jag vill.

Istället tar jag sportlovet på orden. Sport. Rörelse. En massa frisk luft och snöplums. Ja, det har snöat vansinnigt igen. Bloggar och Instagram flödar över av bilder på snödroppar och vintergäck. Jag skyfflar snö. Det är sig likt.

Min intention är också att varje morgon se till att komma mej upp i tid och varje dag göra en ny kriya, som jag aldrig gjort förut, plus min Meditation for Purification, som jag är nånstans mellan dag femtio och sextio på. Just keepin’ up.

 

Det finns ett gäng kundaliniyogamanualer, som påminner om varandra, de ser ut såhär:manualer

Jag har flera av dem, men glömmer ibland vilka guldgruvor de är! Korta, effektiva kriyor varvas med längre och märkvärdiga. I en av dem ska man ha en frukt till hands i var och varannan övning. Humor – eller djup intelligens, vad vet jag.

Hursomhelst.

Imorse kickade jag igång med Working the Command Post Area ur Infinity and me.

WP_20160227_09_12_41_ProWP_20160227_09_12_49_Pro

Den var precis så jobbig, som den ser ut. Redan i första övningen dog jag litegrann och ångrade att jag bestämde mej för denna igårkväll. Det är då man får ta till alla knep man kan och det bästa är kanske att jämsides med Sat på inandning och Nam på utandning, hålla stabilt fokus och affirmera lättnadskänslan man får när man är klar. Älska kundaliniyoga!

Nu. Skotta snö. Som omväxling.

Annonser

4 reaktioner på ”infinity and me, typ.

  1. Var hittar du dem? På amazon? :)

  2. Hög igenkänning.. Jag har en ny tjock manual jag köpte på Vita Tantran. Tog en kort kriya i går morse.. men den var så jobbig:). Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s