lördagbok.

vinterhopp

Fick bli några glädjeskutt igår (inte minst för att få ett att fastna på bild). Skönväder. Vinterväder. Springväder. Några minusgrader och perfekt preparerade vägar. Chansade och tog rundan, som oftast inte går att springa om vintrarna (om man inte vill pulsa i halvmeterdjup snö vill säga). Har annars en fullt utvecklad ovilja att springa samma väg två gånger, men tänkte att det får väl gå för denhär gången.

Men yes! Skruttvägen var plogad tack vare skogsavverkning och jag kom hela vägen runt utan att behöva få snö innanför halslinningen.

Har inte gjort varken tunga knäböj eller marklyft senaste veckorna, så benen var ovanligt pigga. Kommer inte ifrån att jag fortfarande är grymt tudelad till kombon löpning & styrkelyft. Nu lyfter jag sannerligen bara flugskitsvikter, men det oaktat är det svårt att få till en balans. Jag älskar både löpningen och styrketräningen, men det går inte att göra fullt ut i någondera utan att den ena blir lidande. Samtidigt – äh, jag har roligt så länge jag leker och det är huvudsaken!

 

WP_20160227_14_30_58_Pro

WP_20160227_14_20_36_Pro

På tal om balans. Fanns inget botten i kroppen sen igår och efter en kylskåpstömning till lunch åkte dottern och jag in till stan för att toppa med namnam, på…. Nannen NamNam. Supermysigt ställe mitt i stan, med gott kaffe och ja, annat gott också. Kunde ta min säng närsomhelst och flytta in i caféet, just love feelisen där.

❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉

Dagens kriya blev denhär. Söndaggodmorgon!

WP_20160228_08_00_16_Pro

(ur Self Experience)

Annonser

2 reaktioner på ”lördagbok.

  1. Fram för mera lek och glädje 😊. Som sagt, du har ju kul längs vägen. Det är ju huvudsaken. Supermysigt café!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s