emmes retreat och morgonbliss.

Ska alldeles snart knöla in mej i understället och gå ut, men ska först skriva av mej morgondagen. Ja, du får stå ut med min sportlovsdagbok nu – det är ju bara en vecka.

WP_20160228_11_35_00_Pro

Åkte ut till Emmes Retreat med syster på förmiddagen. Vitt, vackert och vilsamt. Planerar som bäst ett litet yogaretreat i mitten av juni där och är så glad över samarbetet.

WP_20160228_11_51_32_Pro

Flera gånger senaste tiden har jag stött på och pratat med människor, som på olika sätt sagt att man behöver inte alltid resa så långt för att uppleva något. Så lustigt när saker sammanfaller och tecknen är så tydliga. Det må vara universumflum, men för mej är det jätteviktigt att se sammanhang och kunna nicka igenkännande. Därför gläds jag så åt Emmes Retreat. Därför breder jag ut kartor på köksbordet och planerar vårens och sommarens vandringar och långpass – inom rimligt räckhåll finns nationalparker och otaliga mil skogsstigar, som ännu är outforskade. Därför ägnar jag mej åt yoga och meditation, för den berikar den inre upplevelsen, oavsett plats.

WP_20160228_11_54_31_Pro

Trädkramning nedanför yogapaviljongen. Ser framemot sommarens retreat just där – tänk tidig morgonsadhana medan junisolen kittlar mot fönstrena. Wahe Guru!

 

❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉

Idag fick det bli en kriya ur boken Kriya : yoga sets, meditations & classic kriyas from the early teachings of Yogi Bhajan.

kriya

 

Kanske inte århundradets smartaste val. Gjorde både marklyft, utfallssteg och axelpressar igår. Det brände ordentligt här och var, men riktigt skönt efteråt när cirkulationen kom igång så till och med öronen hettade. Morgonbliss.

Annonser

4 reaktioner på ”emmes retreat och morgonbliss.

  1. Älskar din sportlovsdagbok och är bara lite avundsjuk… Den boken köpte jag nu och det känns som det finns många guldkorn i den! Ja jag tror också att mycket finns på nära håll, det gäller bara att öppna ögonen.. Kram!

  2. Här är det inspirerande på flera sätt, och inte alls universumflum alls! Vilket härligt sportlov du verkar ha. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s