hippietankar.

WP_20160229_11_36_14_Pro

Smuttar vidare på aktiv vila. Att göra det som inte är möjligt när jag annars är inlåst åtta till sexton om dagarna. Önskar ofta att arbetslivet inte var så himla fyrkantigt. Har svårt för det bestämda och rigida, blir mer rebellisk ju äldre jag blir. Hippien i mej vaknar och jag får lust att bränna samhällets obekväma bh!

Samtidigt är det därför jag njuter så förbaskat av att kunna komma och gå som jag vill om dagarna. Idag började jag dagen med en spontan promenad med en god vän, som jag inte träffat på länge, och efter lunchen travade jag iväg med dottern och några hundar. So what, en promenad eller fem. Bränn bh:n!

Igår satt vi mest bara i bil. Till och från ett gudsförgätet köpcenter mitt ute i ingenting (tänk Ullared wannabe). Ärligt var det rätt skönt. Ny bil, maken körde och jag vilade träningströtta ben. Så trötta att de knappt orkade shoppa. Sen behöver jag ju så sällan något. Slutar aldrig förundras över folks överfulla shoppingvagnar. Plastpryttlar, storpack med shampon, tvålar och biltvättmedel. Strumpor för årtionden framåt. Tv:n, hörlurar och hängmattor på specialpris. Herregud, jag blir bara trött. Tröttast.
Jag köpte hårband. För det behöver jag.
Bränn bh:n!

❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉

Dagens kriya? Kriya for Elevation. Följde inte min intention att bara göra ogjorda kriyor, följde istället min intuition.

Annonser

4 reaktioner på ”hippietankar.

 1. Åh kriya for elevation är bra alla dagar! Håller så med om allt du skriver. Vi har Biltema och andra köpställen ovanför där vi bor och det är alltid massor med folk som köper massor med plast..och onödiga pryttlar.. Ogilla på det. Kram

  • Någon enstaka gång behöver man någon liten pryl, men är själaglad att jag inte längre (been there…) behöver fylla på shoppingvagnen bara för att det råkar finnas på en hylla nära mej.
   KRAM

 2. Själv har jag nog alltid varit en hippie, brukar säga att jag har en långhårig själ :) men bh:n har jag aldrig kunnat släppa, då hade jag fått ryggbesvär!
  Att människor handlar så mycket är helt ofattbart, jag förstår det inte helt enkelt. Det kan inte finnas behov av allt. Vet inte om du sett Lyxfällan någon gång men det är ett nästintill ångestskapande tv-program där nästan alla som deltar har handlat sig ner i konkurs och en galopperande ekonomi. En del har inte ens packat upp sina varor. Det är sorgligt och liknar mest en sjukdom i mina ögon. Sedan är man ju själv inte perfekt, men att ha som nöje att shoppa, nä där går min gräns. Krampårej sportlovshippie!

  • Gudnej, jag kan inte se på Lyxfällan!! Vet folk som kollar bara för att de ska få gotta sig åt sin egen förnuftighet…. vet inte vad som är värre…?! Jag vill bara gå och gömma mej och be böner att folk ska VAKNA innan det är försent. Huuu.
   Kram från mitt hippiehjärta till ditt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s