en trött kropp och en kanelbulle.

Alltså igår. Jag var löjligt slut. Kroppen så himla mör och zombieaktig. Ändå envisades jag med att dra ut den på en långrunda. Tur att jag tog yngsta hunden med mej, han var pigg och ivrig att släpa mej framåt.

WP_20160303_13_04_45_Pro

Hallå. Kom igen. Segare matte får man leta efter.

Trodde aldrig jag skulle komma hem igen. Fanns inte på kartan att springa hela tiden, utan jag fick snällt gå mellan varven. Märks att jag varit ute mer än vanligt senaste dagarna, det börjar ta ut sin rätt med råge. Men det var bara att pallra på och när jag äntligen schasat in hunden i hundgården igen visade appen 14 km. Tack och stön.

WP_20160303_13_13_39_Pro

Fint soldis var det i alla fall.

Sen åt jag allt jag hittade i skåpen. Det var inte mycket tyvärr. Sådär så man till sist bara behjälpligt sköljer av en morot och doppar den i jordnötssmör. Och står på huvudet i frysen i hopp om att hitta något man har glömt. Händer aldrig.

Idag började jag och dottern dagen med fika i stan (den andra) (ja, vi bor alltså mittemellan två städer) inklusive de godaste kanelbullarna jag vet. Skorpan har dem. Så varvade vi loppisar och avrundade med sushilunch. Nu är jag nästan på banan igen. Nästan. Tänker inte gå en meter mer än jag måste resten av dagen.

Ändå har jag inte tränat ihjäl mej. Bara varit ute väldigt mycket mer. Antar systemet är i chock efter en lång, mörk vinter – herregud, nu har solen lyst genom både kropp och själ flera dagar i sträck. Friskluftimpregnerad. Faktiskt så jag njuter av gråmolnen idag. Och vi har handlat så det finns ett och annat i skåpen. Tackgodegud.

❉❉❉ Kriya of the day  ❉❉❉  ❉❉❉  ❉❉❉

The magnificent nine, eller seven som den kallas ibland.
WP_20160304_07_47_45_Pro

Den finns i boken I am a woman och på The Yogi Bhajan Library of Teachings (skaffa dej login om du inte redan har det).

Annonser

En reaktion på ”en trött kropp och en kanelbulle.

  1. Strongt jobbat av dig! Jag tror också att kroppen är tung och seg i väntan på ljuset, på något sätt. Så fort det är ljusare vaknar både kropp och själ, i allafall för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s